BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,88
ALTIN 2.430,40
HABER /  MEDYA

Kısmetse Olur'da elenen belli oldu kim gitti?

Kısmetse Olur 13 Kasım 2016 gecesi kim elendi belli oldu. Kismetse Olur evinden Metehan Karahan elendi peki yerine gelen Berker Türker kimdir yeni damat adayı aslen nereli?

Abone ol

Kısmetse Olur 13 Kasım 2016 finalinde veda eden isim damatlar evinden oldu. Kısmetse Olur evinden elenen Metehan Karahan olurken onun yerine Berker Türker geldi. Peki yeni damat adayı kimdir ve hangi adaya talip?

Önce haftanın birincilerini verelim. Bu hafta kızlar evinden Hazal erkekler evinden Aykut birinci oldu. Hazal, Semih'ten ayrıldığı için ödül yemeğini Aykut ile yedi.

KISMETSE OLUR'DA 13 KASIM KİM ELENDİ?

kismetse olur kim elendi 13 kasim metehan karahan kimdir13 Kasım Pazar gecesi yapılan haftanın elemesinde damatlar evinden Metehan Karahan ismi verildi. Metehan Karahan Kısmetse Olur evine Tolga Kulakçı gece kulübü görüntüleri yüzünden diskalifiye olunca gelmişti. İzmir Buca'dan yarışmaya katılan Metehan Karahan, gelin adayları ile istediği ilişkileri kuramayınca elendi. Yerine Berker Türker geldi.

KISMETSE OLUR HAFTANIN OLAYI

Kısmetse Olur'da bu haftaya damga vuran olay Hazal ve Semih'in ayrılması oldu. Gökhan Sara'nın Rabia'ya yaptığı 'çocuğum var' açıklaması da haftanın şokuydu.