BIST 9.087
DOLAR 32,39
EURO 35,06
ALTIN 2.326,79
HABER /  GÜNCEL

Sümeyye Erdoğan'ın gelinliğini kim yaptı aykırı modacı!

Sümeyye Erdoğan'ın gelinliği hafta sonunu en çok konuşulan konusu oldu. Gelinliğini beğenenler 'Sümeyye Erdoğan'ın gelinliğini kim tasarladı?' sorusunun yanıtını arıyor. Akıllardaki tek isim ise kırmızı sakallarıyla tanınan Tanju Babacan.

Abone ol

Sümeyye Erdoğan'ın düğünü ve gelinliği cumartesi gününden bu yana sosyal medyanın en çok konuşulan konuları oldu.

Cumartesi günü hayatını Selçuk Bayraktar ile birleştiren Sümeyye Erdoğan altı tafta üstü dore ve lama işleme detaylı sade bir gelinlik giydi. Gelin çiçeğinde de Sümeyye Erdoğan'ın tercihi sade beyaz bir buketten yana oldu.

Peki Sümeyye Erdoğan'ın gelinliğini kim yaptı, tasarımcısı kim?

Sümeyye Erdoğan'ın gelinliğini kim tasarladı

Henüz Sümeyye Erdoğan'ın gelinliğinin tasarımcısına ilişkin bir açıklama yapılmadı. Ancak akıllara ilk gelen isim Emine Erdoğan'ın modacısı Tanju Babacan oldu. Sümeyye Erdoğan'ın gelinliğini tamamladığı türbanındaki tarz Emine Erdoğan'ın başörtü tercihlerine oldukça yakındı. Benzerlik Sümeyye Erdoğan'ın gelinliğini Tanju Babacan mı tasarladı sorularını getirdi. 

Sümeyye Erdoğan'ın gelinliğini kim tasarladı

ERDOĞANLARIN MODACISI TANJU BABACAN KİMDİR?

Emine Erdoğan'ın modası Tanju Babacan, kamuoynda 'kırmızı sakallı modacı' olarak biliniyor.

Almanya Roth doğumlu olan Tanju Babacan, Abhaz kökenli bir ailenin üyesi. 28 Eylül 1968 yılında doğduğu Almanya 'da 7 yaşına kadar yaşadıktan sonra eğitim hayatına İstanbul 'da başlamak üzere Türkiye'ye temelli dönüş yaptı. Lise yıllarında çizim yeteneğinin keşfedilmesi üzerine dönemin en önemli okullarından Mediha Yener Stilistlik ve Modelistlik Okulu'nda eğitim aldı. 

12 Mart 2013 tarihinde kurduğu kurduğu "RED BEARD by Tanju Babacan" markasıyla adını duyurdu. 

Tanju Babacan kimdir

BÜLENT ERSOY'U DA GİYDİREN İSİM

Tanju Babacan'ın müşterilerinin başında Bülent Ersoy geliyor. Son yıllarda Diva'nın dikkat çeken kıyafetlerinin büyük bir kısmı Tanju Babacan'a ait. Babacan, geçmiş yıllarda verdiği bir röportajda 'Kimi giydirmek çok keyif verdi?' sorusuna Bülent Ersoy yanıtını vermiş ve şunu söylemişti:

"Bülent Ersoy. Çünkü beni çok iyi anladı, mutfağımı tanıdı."

EMİNE ERDOĞAN'LA ÇALIŞMA HİKAYESİ

Pek çok ün­lü is­me kı­ya­fet ta­sar­la­yan Ba­ba­can, Ku­r'an oku­ma­ya baş­la­dık­tan son­ra dün­ya gö­rü­şü­nün de­ğiş­tiği­ni söy­lü­yor. Kır­mı­zı­ya bo­ya­lı sa­ka­lıy­la dik­kat çe­ken ve kendini 'modern eşcinsel' olarak tanımlayan Ba­ba­ca­n, Emine Erdoğan'la çalışma hikayesini ise şöyle anlatıyor:

“Evet, hanımefendi ile çalışıyoruz. Kendisi beni ağırladı, birlikte bir çalışmamız var. Bu sorunuza bu kadar cevap vermek istiyorum. Giyim insanların şahsına özeldir. Meşrebinizin ve lezzetinizin uyması önemlidir. Herkesin kendine has bir tarzı vardır.”