BIST 9.095
DOLAR 32,38
EURO 35,06
ALTIN 2.326,75
HABER /  GÜNCEL

Facebook'ta paylaşınca işinden oldu!

Manisa'da bir işçi Numan Kurtulmuş ile çektirdiği fotoğrafı paylaştı, MHP'li belediye tarafından işten atıldı.

Abone ol

Manisa'da MHP'li belediyede çalışan Remziye Kavukçu, Numan Kurtulmuş ile çektirdiği fotoğrafı sosyal medyada paylaşınca olanlar oldu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Manisa'da Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'u evinde ağırlarken çektirdikleri fotoğrafı sosyal medyada paylaştıktan sonra işinden çıkartılan Remziye Kavukçu'yu evinde ziyaret etti.

EVİNDE ZİYARET ETTİ

Özdağ, Remziye-Ercan Kavukçu çiftinin Şehzadeler ilçesindeki evine ziyarette bulunarak, Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş’un selamını getirdiğini söyledi.

Kurtulmuş'un 476. Uluslararası Mesir Macunu Festivali etkinliğine katılmak üzere Manisa'ya geldiğini anımsatan Özdağ, “Bu kardeşlerimiz o gün sayın Numan Kurtulmuş’u görüyor ve evine davet ediyor. ‘Bir çay içmez misiniz?’ ifadesini kullanıyor. Numan Bey de evinde bir çay içiyor. Misafirperverliğimizi, ev sahipliğimizi gösteriyoruz.” diye konuştu.

Manisa'da, Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş'u evlerine davet ederek çay ikram eden, çektirdikleri fotoğrafı sosyal medyada paylaşan Kavukçu, geçici işçi olarak çalıştığı Manisa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünden "istihdam fazlalığı" gerekçesiyle çıkarılmış, AK Parti Yunusemre İlçe Teşkilatı da protesto amacıyla müdürlük önüne siyah çelenk bırakmıştı.