BIST 10.187
DOLAR 32,36
EURO 34,65
ALTIN 2.386,48
HABER /  GÜNCEL

Sultan Süleyman kaza geçirdi

Kanuni Sultan Süleyman'ı kadın düşkünü gösteren dizinin setinde ilginç bir olay yaşandı.

Abone ol

Kanuni Sultan Süleyman'ı canlandıran Halit Ergenç dizi setinde ayağını kırdı. Dizi çekimine ara verileceği bile gündemde...

Bu arada kanal tepkilerden çekinerek sevişme sahnelerini kısalttığı ortaya çıktı. İkinci bölümde izlediklerimiz meğer makaslanmış haliymiş...

KILIÇ DERSİ SIRASINDA

Kanuni Sultan Süleyman'ı kadın düşkünü gösteren 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinin setinde ilginç bir olay yaşandı. Kanuni’yi canlandıran Halit Ergenç’in ayağı kırıldı. Önceki akşam kılıç dersi alan Ergenç ayağını incitti ancak derse devam etti. Ergenç ağrıları artınca dün doktora gitti. Çekilen röntgende Ergenç’in sol ayak bileğinde kırık tespit edildi. Ergenç’in dizi çekimine ara verip vermeyeceğine ise doktoru Prof. Dr. Azmi Hamzaoğlu karar verecek.

12 DAKİKALIK BÖLÜM KISALTILDI

Kanuni Sultan Süleyman’ı içki ve şehvet düşkünü gösterdiği gerekçesiyle bir kesim tarafından protesto edilen “Muhteşem Yüzyıl” dizisinin 2. bölümündeki yatak sahnelerinin kısaltıldığı ortaya çıktı.  Önceki gün RTÜK’ün ‘tarihi kişiliğin mahremiyetine hassasiyet gösterilmediği’ gerekçesiyle uyarı cezası verdiği Show TV’nin Genel Müdürü Saner Ayar, “Son dönemde maksadını aşan protestolar arttı. Olaylar daha fazla büyümesin diye önlem almak zorunda kaldık. Maalesef bu sahneleri kısalttık. Kanuni ile Hürrem’in sevişme ve öpüşme sahnelerindeki 12 dakikalık bölümü toplumsal hassasiyetleri göz önüne alarak kestik” dedi.

SENARİST ELEŞTİRİLERE NE DEDİ?

Dizinin tehditlere maruz kalan ve sıkıntılı günler geçiren senaristi Meral Okay ise,  yasal hakkını kullanmayı planlıyor. Önceki akşam bir televizyon programına telefonla bağlanan Okay, “Biz işimizi yapmaya devam ediyoruz. Bu işe başlarken bu kadar tartışılsın diye yola çıkmadık.  Bu daha önce el atılmamış bir alandı. Bu işi 200 kişilik bir ekiple, iki değerli tarih danışmanıyla ve çok titiz bir çalışma yürüterek büyük emeklerle hazırlıyoruz” diye konuştu.