BIST 10.320
DOLAR 32,26
EURO 35,07
ALTIN 2.464,06
HABER /  GÜNCEL

Bu sefer erkek cinsel tacize uğradı

İzmir'de genç mimar kendisinden 12 yaş büyük kadın patronunun cinsel tacizine uğradığını belirterek savcılığa başvurdu

Abone ol

İzmir Alsancak'ta ilginç bir olay yaşandı. 26 yaşındaki Mimar U.Ü, 38 yaşındaki kadın patronu M.Z'nin cinsel tacizine uğradığını belirterek Savcılığa suç duyurusunda bulundu

Yanında çalışan, kendisinden 12 yaş küçük mimarı sürekli elle taciz eden ve işten atma tehdidiyle birlikte olmaya zorlayan M.Z'nin 9 yıla kadar hapsi isteniyor. Yeni Asır gazetesinde yer alan habere göre; İzmirli 26 yaşındaki mimar U.Ü, 38 yaşındaki kadın patronu M.Z'nin cinsel saldırısına ve tacizine uğradığını öne sürerek savcılığa başvurdu. Genç mimar, şikayet dilekçesinde telefon mesajlarıyla başlayan tacizin zamanla cinsel saldırıya dönüştüğünü anlattı. 

'BENİ KULLANDI'

Yalnız kaldıkları bir gün işten atmakla tehdit eden patronuyla birlikte olmak zorunda kaldığını söyleyen mimar, sonraki günlerde tacizlerin artarak devam ettiğini, bu nedenle evlenmeyi düşündüğü sevgilisinden ayrıldığını ve kendini kullanılmış hissettiğini belirtti. 

'ELEKTRİK ALDIM'

Savcılık  kadın patron hakkında, "Cinsel saldın ve cinsel taciz" suçlarından 9 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. İddiaları yalanlayan M.Z. ise, "ilk günlerde ondan elektrik aldım ve bunu ona da söyledim. Ama taciz etmedim. İşten çıkartılacağını anlayınca iftira attı" diye konuştu.