BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,65
ALTIN 2.412,39
HABER /  GÜNCEL

Akrabalarını kurşun yağmuruna tuttu

Giresun’un Bulancak ilçesinde karı-koca kapısının önünde akrabaları tarafından kurşun yağmuruna tutuldu

Abone ol

Giresun’un Bulancak ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen olayda karı-koca vurularak öldürüldü.

Edinilen bilgilere göre ilçenin Yunuslu Köyü’nde Tekin Yılandil (32) henüz belirlenemeyen nedenle amcasın oğlu Erkan Yılandil ve eşi Nursal Yılandil’i kurşun yağmuruna tuttu. Alkollü olduğu ileri sürülen zanlı Tekin Yılandil kapı komşusu olan Erkan Yılandil’e ateş etti.

Silah sesine kapıya çıkan Nursal Yılandil, eşini kanlar içerisinde görerek feryat etmesi üzerine ona da ateş eden zanlı Tekin Yılandil firar etti. Amca çocukları tarafından vücudunun çeşitli yerlerinden vurulan Erkan ve Nursal Yılandil çifti ise olay yerinde hayatlarını kaybetti.
Olaydan sonra firar eden zanlı Tekin Yılandil Jandarma tarafından yakalanırken, Nursal ve Erkan Yılandil çiftinin 15 yıllık evli ve en küçüğü 7 yaşında 2 kız bir erkek çocuğu olmak üzere 3 çocukları olduğu öğrenildi.

Olaydan sonra eve geldiğinde gelini ve oğlunun cenazeleriyle karşılaşan acılı baba Dursun Yılandil “Daha bir hafta önce hep beraber güle eğlene çarşıya gitmiştik. Aramızda hiçbir husumet yoktu. Nasıl böyle bir olay yaşandı anlayamıyorum. Bir tarafta yeğenim diğer tarafta ise oğlum ve gelinim. İki acı arasında kaldım. Evlatlarım bana üç torun bıraktı” diye gözyaşı döktü.