BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Banu Güven konuğunu çıldırttı!

"Muhteşem Yüzyıl" bu kez de NTV'yi karıştırdı! İşte Banu Güve'in konuğunu kızdıran sorusu;

Abone ol
"Muhteşem Yüzyıl" bu kez de NTV'yi karıştırdı! Osmanlı hanedanın tanınmış isimlerinden Adile Nami Osmanoğlu Tars, dizinin aile mahremiyetlerini zedelediğini söylerken Banu Güven'in bir sorusu stüdyoda buz gibi hava estirdi. İşte canlı yayındaki o sert tartışma;

Dizinin aile hayatlarının mahremiyetini zedelediğini söyleyen Tars, muhafazakar çevrelerden yükselen tepkilere destek verdi. Ancak programın sonlarına doğru Banu Güven Osmanlı hanedanına dair en karanlık nokta olarak gösterilen bir konuyu gündeme getirdi. Güven, 'aile içinde her şeyi konuşabiliyor musunuz? Şehzadelerin katli olayını mesela konuşabiliyor musunuz?' diye sorunca konuğu adeta neye uğradığına şaşırdı.

CANLI YAYINDA SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ

Adile Nami Osmanoğlu Tars, soruya çok sert tepki gösterirken adeta sinir krizi geçirdi. 'Bakın hanımefendi sorunuz beni o kadar şaşırttı ki. Böyle bir şeyi nasıl sorabilirsiniz, bu nasıl bir sorudur?' diyerek Banu Güven'e çıkışan Tars'ın sakinleşmesi dakikalar aldı.

Güven, konuğunun gösterdiği sert tepkiye karşın soğukkanlılığını koruduğu gibi konuğunu sohbetin içinde tutarak sorusunda ısrar etti. Sakinleşen Tars, padişahların şehzadeleri imparatorluğu korumak için öldürdüğünü, aile içinde bunun dönemin kendi koşulları içinde değerlendirilen bir konu olduğunu söyledi.