BIST 9.125
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,57
HABER /  SPOR

Şükür ve Uygun fast foodçu oldu!

Galatasaraylı eski milli futbolcu Hakan Şükür ile Fenerbahçeli eski milli futbolcu Bülent Uygun fast food dükkanı açtı.

Abone ol

Galatasaraylı eski milli futbolcu Hakan Şükür ile Fenerbahçeli eski milli futbolcu Bülent Uygun Ankara'da Fast'njoy isimli fast food restoranı açtı.

CEPA Alışveriş Merkezi içinde, Ankara merkezli Enda Grup'la ortalık kurarak işletmeyi iş hayatına kazandıran Hakan Şükür, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Enda Grup ile çocukların ve ailelerin rahat, huzurlu vakit geçirebilecekleri bir mekan oluşturmak istediklerini söyledi.

Ankaralı iş adamı iki arkadaşının kendi markaları üzerine fast food ve çikolata mağazası açmaya yönelik tekliflerinin kendisine cazip geldiğini belirten Şükür, bunun üzerine Bülent Uygun ile birlikte bu işe girdiklerini anlattı. Çocuklarının kendisi için çok önemli olduğunu ifade eden Şükür, bu fikirden yola çıkarak, aileler yemek yerken çocukların da eğlenceli vakit geçireceği bir konsepti uygun gördüklerini kaydetti. Futbolculuk hayatındaki düzgün yaşamını iş hayatında da temsil etmeyi sürdürmenin kendisi için önemli olduğunu anlatan milli futbolcu, kendi markalarını oluşturduklarını ve bu marka ile önce Ankara'da iki fast food restoranı ile bir çikolata mağazası açacaklarını bildirdi. Şükür, ilerleyen dönemde franchasing verebileceklerini dile getirdi.

Açık mutfağıyla dikkat çeken 420 metrekare alana kurulu Fast'njoy, çocuk oyun alanlarının yanı sıra 40 kişilik özel toplantı salonu ile 50 kişilik özel teras bulunuyor.

Gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını da yanıtlayan Hakan Şükür, bir gazetecinin, ''(A) Milli Futbol Takımının teknik direktörü konusunda arayışlar devam ediyor. Kamuoyunda yerli olmasına yönelik düşünce daha ağır basıyor. Siz ne düşünüyorsunuz?'' sorusu üzerine, ''Ben de kamuoyu gibi düşünüyorum. Bu ülke, Fatih Terim, Mustafa Denizli, Şenol Güneş gibi ismini sayabileceğimiz önemli teknik direktörler yetiştirdi. Onların yetişmesi zordu bu ülkede. Tabii iyi jenerasyonlar da yakaladılar. Bu iş jenerasyon işi, destek işi, arkanıza aldığınız rüzgar işi birazda. Yabancı teknik direktörün de avantajları var, dezavantajları olduğu gibi. Kim olursa olsun destek vermemiz gereken bir döneme giriyoruz. Gönlüm yerliden yana, ama bu söylediklerim gerçekleşmezse yerlinin de işi zor diye düşünüyorum'' diye konuştu.

Ampute futbol ile ilgili bir soru üzerine de Şükür, ampute futbol oynayanların, insanların istediği zaman her şeyi başarabileceğini gösterdiklerini söyledi. ''Onların futbol adına ortaya koyduğu mücadele, arkadaşlarıyla kurdukları diyalogları keşke biz gerçek özürlüler de, kendini bu işe verenler olarak söylüyorum, yapabilsek'' diyen Hakan Şükür, insanların onlardan öğreneceği çok şey olduğunu söyledi