BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Su kaçağı

Su kaçağı tespiti yapan firmamız İstanbul ilinde neredeyse her ilçesinde şubelerimiz bulunmaktadır.

Abone ol

Su kaçağı tespiti yapan firmamız İstanbul ilinde neredeyse her ilçesinde şubelerimiz bulunmaktadır. Beşiktaş semtinde de sizlere günün her saatinde hizmet vermekteyiz. Tıkanan borularınıza zarar vermeden sızan yere müdahele ederek onarmaktayız. Teknolojinin ileri gelen cihazları ile nokta tespiti yaparak sızan yeri anında bulmaktayız. Mutfak ve banyolarınızın borularında bulunan pas, yağ ve toz birikimleri temizlereyerek bu soruna çözüm bulmaktayız.

Gereksiz beton kırılması, fayans taşlarımızın ağır tahrip altında kalması hem zamanımızı bizden alacak hem de gereksiz kirlilik yüzünden bir takım sıkıntılar yaşamamıza sebep olacaktır. Son teknoloji su kaçağı tespit cihazları sayesinde tüm bu sorunlar, noktasal olarak tespit edilir. Müdahale edilecek kısım, minimum seviyede tutularak, gereksiz işlemler yapılmasına gerek kalmaz. Tüm bu işlemler tahmininizden oldukça kısa sürede gerçekleşirken sizde sevdiklerinizle vakit harcamaya devam edebilirsiniz. Bu konuda tecrübe sahibi, gerekli donanımlara sahip firmaları tercih etmeniz hem maddi hem de manevi olarak sizleri oldukça rahatlatacaktır.

Su kaçağı olmaması için banyonuzda ve mutfaklarınız da her gün kullanmakta olduğunu su tesisatınızı aslında dikkatli bir şekilde kullanmanız gereklidir. Çünkü klozetlere atılan tuvalet kağıtları, saçlar ve kireçlenmiş borular zaman içerisinde tıkanmaya ve biriken atıklarda su kaçırmaya sebep olmaktadır. Bunların yanı sıra binaların inşaatı sırasında yanlış yerlere döşenmiş veya sağlam kaynağı yapılmamış su boruları su sızdırmaya meyillidir. Bu yüzden borularınızın onarımlar ve kontrollerinde bizleri arayarak destek istemeniz yeterli olacaktır. Çünkü sizlere vermiş olduğumuz profesyonel çalışmalar her zaman kesin çözümler getirmiştir.