BIST 10.627
DOLAR 32,18
EURO 34,91
ALTIN 2.426,61
HABER /  GÜNCEL

Jandarma Karakolu'nda öldü

Çevreye rahatsızlık verdiği gerekçesiyle karakola alınan bir kişi hayatını kaybetti

Abone ol

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Söğütalan köyünde malulen emekli olduğu öğrenilen bir kişinin, çevreyi rahatsız ettiği gerekçesiyle alındığı jandarma karakolunda öldüğü iddia edildi.

Alınan bilgiye göre, Bursa'daki bir otomotiv yan sanayi fabrikasında çalışırken elinin kesilmesi sonucu malulen emekli olduğu öğrenilen Erol Ceylan (34), dün gece alkol aldıktan sonra sabaha karşı dışarıya çıkarak jandarma karakolundaki nöbetçiden sigara istedi. Nöbetçiden olumsuz yanıt alınca bağırmaya başladığı ve etrafı rahatsız ettiği ileri sürülen Ceylan, diğer askerler tarafından karakola alındı.

Ceylan'ın, burada aşırı alkol nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi. Olayla ilgili Mustafakemalpaşa Cumhuriyet Savcılığı ve Jandarma Alay Komutanlığı soruşturma başlattı. Mustafakemalpaşa Kaymakamı Kazım Karabulut, soruşturmanın Cumhuriyet Savcılığınca yürütüldüğünü bildirdi. Karabulut, şöyle dedi: ''Ölüm nedeni, otopsi sonucu ortaya çıkacak. Ancak ön bilgiye göre, uyuşturucu kullandığı bildirilen ve olay sırasında aşırı derecede alkollü şahsın ölümünün kalp krizi sonucu gerçekleşmiş olabileceği yönünde. Ön muayeneyi yapan doktor da alkol ve uyuşturucunun kalp krizini tetikleyebileceğini söylüyor. Ancak kesin sonuç otopside belirlenecek.''