BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Su faturası karşılığı seks

ABD'de 72 yaşında bir belediye başkanı su faturalarını ödeyemeyen kadınlarla seks yaptığı ortaya çıktı.

Abone ol

ABD'de 72 yaşında bir belediye başkanının su faturalarını ödeyemeyen kadınların borçlarını silmek karşılığında onlarla seks ilişkisi kurduğu ortaya çıktı.

Arkansas eyaletinde bir kadın polise verdiği yeminli ifadede, Waldron Belediye Başkanı Troy Anderson'un su borçlarının silinmesi karşılığında onunla birlikte olmasını istediğini belirtti.

Anderson'un kendisine her karşılaşmada 25, tarihi geçmiş faturalar için 60, 'ödenen' faturalar içinse 100 dolar ödediğini söyleyen kadın, durumun yaklaşık on yıldır sürdüğünü de ekledi. Başkanın, gecikmiş faturalarda ismini değiştirmesine izin verdiğini, bu sayede suyun kesilmesini engellediğini belirten kadın şubat ayındaki bir buluşmalarında dinleme cihazı takarak durumu belgeledi.

Ocakta gecikmiş faturalarla başka bir kadın, kayıt cihazıyla Anderson'a giderek Sağlık ve İnsan Hizmetleri Bakanlığı tarafından gözaltında tutulan torununu geri alması için yardım istedi. Seks karşılığı  100 dolarlık 'yardım' teklif eden Anderson, daha sonra kadına kendi vücudunu teşhirde bulundu. Hakkında toplum güvenini kötüye kullanmaktan dava açılan Başkan Anderson'un duruşması 6 Haziran'a ertelendi.