BIST 10.346
DOLAR 32,35
EURO 34,76
ALTIN 2.403,21
HABER /  GÜNCEL

Şu dergideki iğrençiliğe bakın!

İstanbul'da yayınlanıyor. Dini alet edip, öyle bir çirkinlik sergiliyor ki...

Abone ol Haber bugünkü köşe yazısından... İstanbul’da haftalık yayınlanan sözüm ona islamcı bir dergi... Ama dinle ilgisi olmadığı, ortaya koyduğu çizgiden belli...

Seçim sonrasında hazırlanan ilk kapak Anıtkabir'e dair... Ulu Önder'in mezar anıtına kilit vurulmuş ve altı ok, Atatürk’ün mezarından ceset halinde çıkarılıyor.

Bir sonraki kapakta ise altı ok şöyle tanımlanıyor, daha doğrusu şöyle küfür ediliyor; "Dinsizlik, Halk Düşmanlığı, Fahişelik-İbnelik, Ayyaşlık-Hırsızlık, Batıcılık-Hayvanlık, Vatan Hainliği."

BU NASIL HABER

Derginin Anıtkabir kapaklı sayısında, 19. sayfada bir haber. Bu haber özünde yayınlanacak gibi değil. Ama islam adını kullananların dini nasıl kirlettiklerini göresiniz diye küfürlü yerleri noktalayarak aktarıyoruz;

Haberin başlığı: "Dayılanan pezevenge kurşun yağdı."

"Kayseri’de seks dükkanı açarak Müslüman halkımıza meydan okuyan p....gin kerhanesi kurşunlandı. Kayserili Müslümanlar bu o....u çocuğunun açtığı seks dükkanına giderek ’Ananın porno filmi var mı, eğer gelirse biz satın alacağız. Ananın donunu da dükkanın girişine as’ dediler.

Şimdi biz laiklerden öğrendiğimiz yöntemlerle para kazamayı öğrenen bu o...u çocuğunun anasının filminin vizyona giriş haberini bekliyoruz.
Müslüman Kayseri halkı bizi yanıltmadı ve p...gin işyeri kurşunlandı. Onları tebrik ediyoruz.

Gün geçmiyor ki Laik Cumhuriyet’in Allahsız ve ahlaksız rejiminin pislikleri görülmesin. Cumhuriyet kazanımları! ’İlke ve inkılapların’ oluşturduğu bu manzara karşısında biz intikam yemini ettik. Tek tek ve topyekun, hesabını bu dünyada görmek üzere Allah’tan memuriyet diliyoruz."