BIST 10.248
DOLAR 32,29
EURO 34,77
ALTIN 2.396,00
HABER /  GÜNCEL

İlan yoksa küfür var

Doğan Grubu ile Çukurova Grubu neden kapıştı? Perde arkası aralandı.

Abone ol

Aydın Doğan'a ait Doğan Medya Grubu'na bağlı gazeteler ile Mehmet Emin Karamehmet'in sahibi olduğu Çukurova Grubu'na saldırıya geçti.

Kavganın arkasında reklam pastasından pay kapma yarışı olduğu ifade ediliyor.

Çukurova Grubu, Turkcell reklamını vermedikleri için iki taraf arasında gerginlik yaşandığını doğruladı.

İLK HAMLE DOĞAN'DAN

Hürrriyet Gazetesi'nde, "Karamehmet, Show TV'nin kayıtlarını kendine saklıyor", "Karamehmet'in Aksoy'u Show'dan silme planı Yargıtay'dan döndü, "Aksoy, Karamehmet'e 'çaktırmadan Show'u satıyorsun' davası açıyor" şeklinde ard arda haberler çıktı.

AKŞAM'DAN KARŞI ATAKLAR

Akşam olmak üzere Çukurova Grubu'na bağlı gazeteler, Aydın Doğan ile Erol Aksoy arasında geçmişte yaşanan kavgaları ön plana çıkartan, "Şer İttifakı", "Doğan'ın yalan rüzgarları dinmiyor" manşetleri ile karşılık verdi.

VATAN İKİ GÜNDÜR TURKCELL'İ YAZIYOR

Bu iddialara, geçtiğimiz haftalarda Aydın Doğan tarafından satın alındığı İMKB'ye bildirilen Vatan Gazetesi'nin dünkü sayısında, "AVEA ve Vodafone, faturalı hatta Turkcell'den ucuz çıktı" başlıklı haberde doğrudan Turkcell'in hedef alınması gösteriliyor.

İLAN İÇİN KÜFÜR

Çukurova Holding Yönetim Kurulu üyesi serdar Çaloğlu, Yeni Şafak'a konuştu.

"Fiyatı aşağı çekmedikleri gibi adamlar anama babama küfretmişler. Türk basınında Mehmet Emin Karamehmet gibi işadamları, basının çok sesliliği açısından yer almak zorundadır. Karamehmet çok sesliliğin devamıdır. Bizlerin mevcudiyeti demokrasinin de kazanması anlamına gelir."