BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Stoch'a çılgın bonservis bedeli

F.Bahçe'de Miroslav Stoch gururu ve paniği eşzamanlı yaşanıyor. Fenerbahçe yönetimi bonservis ücretini yükseltti.

Abone ol

G.Saray'ın elinden kaptıkları Örümcek Avcısı'nı satmayı kesinlikle düşünmeyen Sarı-Lacivertli yönetim, Ruslar'ı geri püskürtmek için astronomik bir bonservis bedeli istedi

F.Bahçe'de Miroslav Stoch gururu ve paniği eşzamanlı yaşanıyor. Slovak yıldız, 1.5 sezonda değerini 5'e katladı. Sarı-Lacivertliler'in geçen sezon Chelsea'den bonservisini 5.5 milyon euroya transfer ettiği Mino fiyatını 15 milyon euroya çıkardı. Üstelik bu rakamlar Alman Transfermarkt'ın balon bonservis bedelleri de değil...

25 MİLYON EURO BONSERVİS BEDELİ

Akşam gazetesinde yer alan habere göre Rus devi Zenit, F.Bahçe Kulübü'ne resmi teklif mektubu gönderip, Miroslav Stoch'u 15 milyon euroya transfer etmeye hazır olduklarını bildirdi. F.Bahçe yönetimi, 23 yaşındaki Stoch'u kesinlikle satmaya razı değil. Sarı-Lacivertli yöneticiler bu nedenle Zenit'in 15 milyon euroluk teklifine karşı teklifle cevap verdi. Rusya'ya gönderilen cevap yazısında 'Miroslav Stoch'un bonservis bedeli 25 milyon eurodur' ifadesi yer aldı.

HATIRLANACAĞI üzere F.Bahçe'nin 10 milyon euroya transfer ettiği Moussa Sow'un sözleşmesine serbest kalma maddesi olarak 17 milyon euro yazılmıştı. Gökhan Gönül'ün serbest kalma ücreti de 15 milyon euro. Bu rakamların ışığında Stoch, 25 milyon euro F.Bahçe'nin en pahalı futbolcusu oldu.

AYKUT KOCAMAN SATMIYOR

Zenit yönetimi, Stoch'u transfer etmekte kararlı. Bu nedenle 25 milyon euroyu bile gözden çıkarabilecek durumda. F.Bahçe yönetimi, Ruslar'ın ısrarı nedeniyle tedirgin. Rusya'da transferin biteceği 24 Şubat'a kadar Zenit'in yönetimin reddemeyeceği bir teklifle F.Bahçe'nin kapısını çalmasından endişe ediliyor.

EĞER Ruslar, 25 milyon euro ödemeyi kabul ederse Stoch'un transferi konusunda son sözü Teknik Direktör Aykut Kocaman söyleyecek. Başarılı teknik adam, Slovak yıldızın Lyon'a 7 milyon euroya satılmasına karşı çıkmıştı. Transfer dönemi kapandığı için Stoch giderse yerini doldurma imkanı da yok...

4 YILIMIZ KURTULDU

F.Bahçe'nin yeni transferi Moussa Sow, takım arkadaşlarının tamamının adını bile öğrenmeden çıktığı ilk maçta geleceğe dönük olumlu sinyaller verdi. Teknik Direktör Aykut Kocaman, yönetime ilk derbisinde, attığı ilk isabetli şutta ilk golünü atan Senegalli futbolcudan kısa vadeden çok önümüzdeki 4 sezonda faydalanacağı raporunu verdi.

BAŞARILI teknik adam, Moussa Sow'un büyük beklentilerle transfer olan ancak hayal kırıklığına yol açan Kezman, Deivid, Güiza gibi olmayacağına dair yönetime güvence verdi. Aykut Hoca, Sow'un sisteme ve takım arkadaşlarına uyum sağlamasının ardından futbol kimliğini sahaya yansıtacağına inanıyor.
KOCAMAN, Play-Off'a kadar Senegalli futbolcunun Fransa'dan çok farklı bir kültüre sahip olan Türkiye'nin şartlarını öğrenmesini beklediğini de ifade etti. Moussa Sow da şikayet etmekten çok anlamaya çalışarak bu süreci kısaltacağı mesajı verdi.