BIST 10.248
DOLAR 32,23
EURO 34,73
ALTIN 2.395,91
HABER /  GÜNCEL

3 yıl boyunca tecavüz etmişler!

Fethiye'de, 17 yaşındaki kız çocuğuyla 3 yıl boyunca zorla ilişkiye girdikleri iddia edilen 5 kişi polis tarafından yakalanarak, mahkemeye sevk edildi.

Abone ol

Edinilen bilgiye göre, Fethiye'de yaşayan Z.K. isimli kız çocuğu, geçtiğimiz ay evden kaçtı. Ailesinin kayıp ihbarı yapması üzerinde Z.K'yi arayan polis ekipleri, kız çocuğuna 3 gün sonra ulaştı.

Kızlarının zorla alıkonulduğunu iddia eden aile, Z.K'nın sağlık kontrolünden geçirilmesini istedi. Yapılan sağlık kontrolünde Z.K'nin cinsel ilişkiye girdiği anlaşıldı. Psikolog eşliğinde ifadesine başvurulan Z.K., Y.G. isimli şahsın 3 yıl önce kendisiyle zorla ilişkiye girdiği anlaşıldı.

'3 yıl' tecavüz etmişler!

3 yıl boyunca 5 kişi tarafından cinsel istismara maruz kaldığını iddia etti. Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Amirliği'ne teslim edilen Z.K'nin ifadesi doğrultusunda şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Polis ekipleri, 3 yıldır Z.K'ye cinsel istismarda bulundukları iddia edilen yaşları 17 ile 22 arasında değişen 5 kişiyi gözaltına aldı. Yakalanan H.K.(18), V.S., S.V.(18), C.Ö.ve O.K., emniyetteki sorgularının ardından Fethiye Adliyesine sevk edildi.

Z.K'yle 3 yıl zorla ilişkiye giren ve firarda olan Y.G'nin yakalanması için ise çalışma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

EŞİNE YAPTIĞINA BAKIN!

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Adapazarı'nda d 33 yaşındaki Keramettin O., tartıştığı bedensel engelli eşi 30 yaşındaki Şenay O'yu 3 çocuğunun gözü önünde keser sapıyla dövdü, ardından da üzerine kaynar su dökerek haşladı. Jandarmayı arayıp, "Karıma saldırdılar" diye ihbarda bulunan Keramettin O., gerçeğin ortaya çıkmasıyla gözaltına alındı, ardından çıkarıldığı mahkemece de tutuklandı.

3 çocuk annesi Şenay O.'nun uğradığı akıl almaz işkence, eşi Keramettin O.'nun jandarmaya giderek "Karıma saldırdılar" demesiyle ortaya çıktı. Rüstemler Mahallesi'ndeki eve giden jandarmanın perişan halde acılar içinde kıvranırken bulduğu Şenay O., çağrılan ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hemen müdahelisi yapılmaya başlanan talihsiz kadın, polise verdiği ifadede, "Beni bu hale eşim getirdi" dedi.

Bedensel engelli olan ve Keramettin O. ile 13 yıllık evli olduğunu söyleyen Şenay O., eşiyle 4 gün önce tartıştıklarını, tartışma sırasında da sinirlenen eşinin eline aldığı keserle başı ve ayaklarına vurduğunu, sonra da kaynar su ile kendisini haşladığını söyledi. Vücudunda kesikler oluşan Şenay O., "Ben acı içinde kıvranırken kocam ayağa kalkmamam için üzerime kaynar su döktü" dedi.

Çocukların gözleri önünde eşi tarafından işkenceye uğrayan Şenay O., "Beni hastaneye götürmeyerek 4 gün boyunca evde tuttu. Sürekli tehditler savuruyordu. Komşularım şüphelenmeye başlayınca jandarmaya gitmek zorunda kaldı. Ama onlara da 'Saldırdılar' diye yalan söylemiş" dedi.

Vücudunda kırıklar, kesikler ve yanıklar bulunan Şenay O., sözlerini şöyle sürdürdü:

"O gece esrar içtiği için çok kötüydü. Eve gelerek odalarda başka erkek aradı. Benim eve başka erkek aldığımı iddia etti. Ben böyle bir şey olmadığını söyledim. Evde kimseyi bulamayınca bana saldırdı. Ayaklarıma ve kafama keserle vurdu. Üzerime kaynar su döktü. Şikayetçiyim."

Jandarmanın gözaltına aldığı Keramettin O., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

GENCECİK YAŞINDA KALBİNE YENİLDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Denizli'de üniversite öğrencisi 21 yaşındaki Cemal Demir, yarı yıl tatili için geldiği baba evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Demir'in ani ölümü, ailesi ve arkadaşlarını üzüntüye boğdu.

Konya Selçuk Üniversitesi Turizm Rehberliği Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi Cemal Demir, yaklaşık 2 hafta önce yarı yıl tatilini geçirmek üzere Denizli'deki ailesinin yanına geldi. Tatilini tamamlayan ve Konya'ya dönmeye hazırlanan Cemal Demir'i geçen cumartesi günü sabahı uyandırmak için kardeşi 17 yaşındaki Elif Demir odaya girdi. Kardeşine yorgun olduğunu ve biraz daha uyumak istediğini söyleyen Demir, yatağından bir daha kalkamadı. Elif Demir, bir saat sonra uyandırmak için bir kez daha odaya girdiğinde ağabeyinin nefes almadığını fark etti. Sinir krizi geçiren genç kız, yakınlarından yardım istedi. Haber verilmesi üzerine olay yerine ambulans geldi, ancak sağlık ekipleri de Cemal Demir'i yaşama döndüremedi. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Morgu'nda yapılan otopside Demir'in kalp krizinden öldüğü belirlendi. Demir'in ani ölümü, ailesi ve arkadaşlarını yasa boğdu. Demir'in cenazesi, bugün Gümüşler Mezarlığı'nda ikindide kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

LİSELİ KIZLARA BIÇAKLI SALDIRI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Okullarından çıkıp evlerine giden 3 lise öğrencisi kıza bıçakla saldırı...

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi'ne bağlı Güzeloba Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Saime Saim Gonca Lisesi öğrencisi Sevgi M. (17), Rabia D. (16) ve Gamze K. (16) okul çıkışı evlerine gitmek üzere birlikte yürümeye başladı. İddialara göre Erkan İlden (30), cebinden çıkardığı ekmek bıçağıyla bir anda kızlara saldırdı.

İlk hamlede Sevgi M. adlı öğrenciyi midesinden bıçaklayan zanlı, çığlıklar içinde kaçmaya çalışan Rabia D.'yi de yakalayıp kasığından hafif biçimde yaraladı. İki öğrenci kanlar içinde yere yığılırken, arkadaşları Gamze K., yakındaki bir taksi durağına sığınarak canını kurtardı.

RAPORU BULUNMUYOR

Hafif yaralanan Rabia D., ayakta yapılan tedavinin ardından taburcu edilirken, midesinden yaralanan Sevgi M., ameliyata alındı. Doktorlar talihsiz kızın hayati tehlikesinin bulunduğunu açıkladı. Olayın ardından gözaltına alınan Erkan İlden'in dengesiz hareketler ve konuşmalar yaptığı, ancak adli dengesinin bozuk olduğu yönünde raporu bulunmadığı öğrenildi.

EÖĞRENCİYE ORAL SEKS

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN  DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...[PAGE]Çanakkale'nin Gökçeada İlçesi'ndeki meslek lisesinde vekil öğretmenlik yapan 21 yaşındaki İ.F.E., erkek öğrencisine oral seks yaptığı iddiasıyla tutuklandı.

Gökçeada Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'ndeki Elektrik- Elektronik öğretmeninin ücretsiz izine ayrılması üzerine yaklaşık 2.5 ay önce İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İ.F.E.'yi ücretli öğretmen olarak okulda görevlendirdi. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Biga Meslek Yüksekokulu Elektrik Programı Bölümü'nden mezun olduğu belirtilen İ.F.E.'nin erkek öğrencilerinden biri, dün öğlen saatlerinde okul yönetimine gidip, öğretmenin odasında kimsenin bulunmadığı sırada, kendisine oral seks yaptığını iddia etti. Okul yönetimi şikayet üzerine durumu polise bildirdi. Öğrencisine cinsel istismarda bulunmakla suçlanan İ.F.E., polis tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen, suçlamaları kabul etmeyip kendisine iftira atıldığını savunan vekil öğretmen İ.F.E., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bir gece Gökçeada İlçe Emniyet Amirliği'nde tutulan İ.F.E., bugün saat 07.00 sıralarında Kabatepe Limanı'ndan feribota bindirilip Eceabat İlçesi'ne getirildi, orandan da Çanakkale E-Tipi Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

Gökçeada Kaymakamı Kamuran Taşbilek, lisedeki cinsel istismar olayının çok yönlü araştırıldığını, soruşturmanın savcılık tarafından yürütüldüğünü ve vekil öğretmenin görevine de son verildiğini belirtti.

KIZLARIN KAVGASI CİNAYETLE BİTTİ...

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...[PAGE]UŞAK Anadolu Kız Meslek Lisesi'nde kızı öğrenciler arasında çıkan tartışma, bıçaklı kavgaya dönüştü. 15 yaşındaki F.K., 16 yaşındaki Zülfü Çelik adlı kızı bıçaklayarak öldürdü.

Olay bugün öğleden sonra meydana geldi. F.K. adlı öğrenci, iddiaya göre aralarındaki 'erkek meselesi' nedeniyle okul çıkışında tartıştığı Zülfü Çelik'le kavga etmeye başladı.

Kavga sırasında yanında taşıdığı bıçağı çıkaran F.K., Çelik'i boynundan ve karnından yaraladı. Aşırı kan kaybeden Zülfü Çelik kaldırıldığı Uşak Devlet Hastanesi acil servisinde yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamazken, F.K. polis tarafından gözaltına alındı.