BIST 10.083
DOLAR 32,52
EURO 34,87
ALTIN 2.438,13
HABER /  POLİTİKA  /  SP

SP'li kadınlardan ahlaki çöküntü uyarısı

Saadet Partisi İstanbul İl Kadın Kolları Kutlu Doğum Haftası nedeniyle yaptıkları açıklamada ahlaki çöküntü uyarısı yaptı.

Abone ol

Saadet Partili (SP) kadınlar, Eyüp Sultan Meydanı'nda yaptıkları basın açıklaması ile manevi ve ahlaki değerlerin sistematik bir şekilde çökertilmek istendiğini dile getirdi.

SP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Nagehan Gül Asiltürk, bir araya geldiği partili kadınlarla birlikte basın açıklaması yaptı. Kutlu Doğum haftası dolayısıyla yapılan açıklamada, toplumdaki ahlaki çöküşe dikkat çekildi.

Asiltürk "Kutlu Doğum Haftası'nın idrak edildiği şu günlerde, kurum ve kuruluşlarımızın ve toplum önderlerimizin üzerinde önemle durması gereken öncelikli ve hayati konunun, manevi ve ahlaki değerlerimizin sistematik ve bilinçli bir şekilde imha edilme çabalarını engellemek olması gerektiğine inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Okullarda meydana gelen şiddet olaylarına da dikkat çekilen açıklamada Asiltürk, hükümete seslenerek, "Tehlikenin farkında mısınız? 'Cennet anaların ayakları altındadır' diyen bir nesilden annelerini acımasızca kesen bir nesle dönüşüyoruz" uyarısı yapıldı.