BIST 10.219
DOLAR 32,24
EURO 34,76
ALTIN 2.449,06
HABER /  DÜNYA

Sözleşmesi uzatıldı

Beko Basketbol Ligi’nde mücadele eden Banvit, geçtiğimiz günlerde Antrenör Dimitris İtudis ile sözleşme imzalamasının ardından iç transferde...

Abone ol

Beko Basketbol Ligi’nde mücadele eden Banvit, geçtiğimiz günlerde Antrenör Dimitris İtudis ile sözleşme imzalamasının ardından iç transferde oyuncusu Erkan Veyseloğlu ile 2 yıllığına anlaşma imzaladı.
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Genel Menajer Turgay Çataloluk, “Erkan hem kabiliyeti, hem de kişiliği ile mükemmel bir sporcu. Kendisi ile iki sezon daha çalışacak olmaktan çok mutluyuz. Antrenörümüz Dimitris Itoudis de daha ilk konuşmalarımızda bana takımda kalmasını istediği oyuncuların başında Erkan Veyseloğlu’nun geldiğini söylemişti. Erkan’ın artık Banvit ailesinin önemli bir parçası olduğunu düşünüyor, yeni sözleşmemizin her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
İlk 2008-2009 sezonunda Banvit kadrosuna dahil olan Veyseloğlu, 127 kez milli forma giyerken, geçen sezon ligde 4.9 sayı ve 1.8 ribaund ortalamalarıyla mücadele etti.
(İHA)