BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,76
ALTIN 2.439,91
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/> <br/><br/>Gaziantep’te dehşet<br/><br/>Gaziantep - Konya’da geçirdiği trafik kazas...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.



Gaziantep’te dehşet

Gaziantep - Konya’da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden bir kadın Gaziantep’te toprağa verilmek istenirken, cinnet geçiren kardeşi dehşet saçtı. Annesini, ablasını ve bir komşusunu öldüren şahıs, 5 kişiyi de yaraladı.



Erkan ve Veysel gidecek mi?

Eskişehirspor’un yeni teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Alper Potuk’un ayrılmasının takımı etkilediğini söyledi. Sağlam, Erkan Zengin ve Veysel Sarı’nın takımdan ayrılıp ayrılmayacakları sorusunu da yanıtladı



Rusya’da inanılmaz kaza

Moskova - Rusya’da aracıyla polisten kaçan alkollü genç, inanılmaz bir kaza yaptı. Süratle seyreden otomobil, yan yoldan gelen araçla şiddetli bir şekilde çarpıştı. Alkollü genç kazayı birkaç morlukla atlatırken, diğer aracın sürücüsü ise hayatını kaybetti.



Anne antilop yavrusu için savaştı

Serengeti - Serengeti’de bir Afrika antilobu, daha iki haftalık olan yavrusunu aç kalan vahşi köpeklerden korumak için müthiş bir mücadele gösterdi. Vahşi köpekler zaman zaman yavruyu boğazından yakalasa da annenin inanılmaz gayreti sonucunda hem anne hem de yavru kurtuldu. Çetin cevize rastladıklarını anlayan vahşi köpekler ise mağlubiyeti kabullenmek zorunda kaldı.



Camide badminton öğreniyorlar

Muğla - Milas ilçesinde camilerde düzenlenen Kur’an kurslarına katılan çocuklara badminton eğitimi verilmeye başlandı.

Camide badminton da öğrenen çocuklar, uygulamadan oldukça memnun olduklarını söyledi.



İsveç’te taraftarlar birbirine girdi

Göteborg - İsveç’te iki büyük kulübün taraftarları birbirine girdi. Randevulaşan Göteborg ve Helsingborg taraftarları, tekme tokat kavga etti. Araçlarıyla geldikleri alanda bir süre kavga eden taraftarlar daha sonra dağıldı.

(İHA)