BIST 10.277
DOLAR 32,33
EURO 34,84
ALTIN 2.389,84
HABER /  GÜNCEL

Sözcü'den Erdoğan'ı çıldırtacak gönderme

Sözcü gazetesinin bugün manşetine taşıdığı kavga haberine bakalım Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ne yanıt verecek...

Abone ol

Başbakan Recep Erdoğan'ın MİT krizi sonrası söylediği "Seçilmişleri atanmışlara ezdirmeyeceğiz" sözleri günler sonra Sözcü gazetesine manşet oldu. Ancak Başbakan Erdoğan'ın pek de hoşlanmayacağı türden bir haberle.

Konu ise dün 4+4+4'lük yeni eğitim sisteminin görüşüldüğü TBMM Milli Eğitim Komisyonu toplantısında AK Parti'li Hakan Şükür'ün danışmanı Resul Boydak'ın CHP Milletvekili Haydar Akar'a attığı iddia edilen yumruk.

Bugün komisyondaki toplantıyı manşetine taşıyan Sözcü, Başbakan Erdoğan'ın o sözlerine gönderme yaparak, "Atanmış, seçilmişi dövdü hem de Meclis'in içinde" dedi. Bu sözlerle de yetinmeyen gazete, haberin içinde AK Parti'li vekillere ve danışmanlarına verdi veriştirdi. 

AKP'NİN DAYATMASI

"Başbakan 'Seçilmişi atanmışa kul etmem' diyor ama adamları tam tersini yapıyor. Meclis Milli Eğitim Komisyonu'nda dün AKP'nin eğitimdeki 4+4+4 dayatması görüşülüyordu. Sert geçen toplantıda gerilim çok yüksekti.

YASAK TAKMIYOR

Seçilmiş vekili yumruklayan, atanmış danışman Resul Boydak'ın yasama çalışmalarının yapıldığı yerlere girmesi yasak. Ama Boydak, tıpkı diğer AKP'liler gibi yasak takmıyor.

4 BİN TL'YE VEKİLE DAYAK

AKP'li Şükür yanından ayırmadığı danışmanları Metin Çanak ve Resul Boydak, Meclis'ten 4'er bin lire maaş alıyor. Vekil dövüyor.