BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,65
ALTIN 2.412,39
HABER /  GÜNCEL

Carvalhal umudunu yitirmedi..

Atletico Madrid'e 3-1 yenilen Beşiktaş'ın teknik direktörü Carlos Carvalhal'dan ilginç açıklama..

Abone ol

Carvalhal, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, İstanbul'da turu geçmek için her şeyi yapacaklarını, bunun da birlik, beraberlik ve inançla olabileceğini söyledi.

Maç sonunda soyunma odasına girdiğinde tüm futbolcularının kendisine "turu geçebiliriz" dediğini ifade eden Carvalhal, "Herkes turu geçebileceğimize inanıyor. Herkes bu görüşte. Bu da benim için çok önemli" diye konuştu.

Carvalhal, Beşiktaş'ta futbolculardan Quaresma ve Veli'ye yönelik gazetecilerin yönelttiği sorular üzerine ise "Size başından itibaren futbolcular hakkında kişisel olarak ne iyi ne de kötü yorumda bulundum. Bulunmayacağım da. Suçu Veli'ye atmak doğru değil" ifadesini kullanarak, tüm oyuncuların takım için mücadele ettiğini söyledi.

Ricardo Quaresma'nın ikinci yarıda oyundan alınması ile ilgili de Carvalhal: "Bir hocanın görevi zaten, yanlışı gördükten sonra onu düzeltmeye çalışmak. Ben de kenarda iyi gitmeyen bir konuyu değişiklik yaparak değiştirmek istedim." diyerek sözlerini noktaladı.

Atletico Madrid Teknik Direktörü Simeone

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone ise, karşılaşmanın sonucundan memnun olduğunu belirtti.

"İlk maç için iyi bir sonuç aldık" diyen Arjantinli teknik adam, şunları kaydetti:

"Özellikle ilk yarı belki de en iyi futbolumuzu oynadık. Mükemmeldik. Rakip de sonuçta iyi futbolculara sahip. Onların da bu skora boyun eğmeyip gol atmayı denemesi normaldi. 3-1 tabii ki tur için açık bir skor ama ben bu skordan ve oyundan çok memnunum."