BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Soylu fena saydırdı! Bir de başımıza Almanya çıktı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bir de başımıza Almanya çıktı. Tam yakıştı ama FETÖ ile PKK ile ve ifade etmeliyim ki bu Kılıçdaroğlu ile birlikte olmak tam Almanya'ya yakıştı" dedi.

Abone ol

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, PKK ve FETÖ ile uğraşırken bu kez de Türkiye'nin karşısına Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte hareket eden Almanya'nın çıktığını söyledi. Almanya'nın PKK'lı ve FETÖ'cü teröristleri Türkiye'ye teslim etmediğini ifade eden Soylu, "Merak etmesinler onlar iade etmezse biz gereğini yapacağız" diye konuştu.

Süleyman Soylu, Vakfıkebir ilçesinde parti otobüsünden partililere konuştu. Erdoğan ve Yıldırım'ın selamını getirdiğini söyleyen Soylu, Türkiye'nin çok önemli bir yolculuğa çıktığını ifada ederek şöyle konuştu:

"Çok önemli bir yolculuğa çıkıyoruz. Önümüzdeki yüzyıllar için, önümüzdeki 10 yıllar, 1 yıllar, 5 yıllar için çok önemli bir karar vereceğiz. Bu Türkiye'nin son 50 yılını, özellikler 1960'dan 2017'ye tam tamına 57 yılını sizler yaşadınız. Bir gün darbe ile yaşadınız, bir gün bir başbakanın idamı ile yaşadınız, bir gün ekonomik krizle yaşadınız, bir gün terörizmle, bir gün anarşizmle, bir gün enflasyonizmle, bir gün dolar, bir gün avro kriziyle yaşadınız. Bu ülkede bir gün özgürlüklerinize, bir gün hürriyetinize müdahale edildi.

"BİR DE BAŞIMIZA ALMANYA ÇIKTI"

Tam yakıştı ama FETÖ ile PKK ile ve ifade etmeliyim ki bu Kılıçdaroğlu ile birlikte olmak tam Almanya'ya yakıştı. Yıllardan beri teröristleri istiyoruz oradan, teröristleri bize göndermiyorlar. DHKP-C'li teröristleri göndermiyorlar, PKK'yı göndermiyorlar, şimdi de kimi, FETÖ'nün teröristlerini göndermiyorlar. Bilmelerini istiyoruz ki biraz sabırlı olsunlar, onlar göndermeseler de biz gereğini yerine getiririz, merak etmesinler. Öyle gidecekler, Almanya'da kaçacaklar, bir gün nerede olduğunu FETÖ teröristleri şaşıracaklar, bilginiz olsun. Bir gün nerede olduğunu buradan söylüyorum, öyle kolay değil. Bu ülkeye ihanet ederse etsin, bu ülkenin güvenlik konsepti de stratejisi de değişmiştir artık. Dünyanın neresinde olursa olsun Türkiye'ye ihanet edeni orada biz bir saat durdurmayız."