BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,92
ALTIN 2.431,88
HABER /  MAGAZİN

'Onu Bana Yaz' Fizy listesine hızlı girdi!

2645 Records, müziğe yeni yetenekler kazandırmaya devam ediyor. 2017 Yılının düğün şarkısı olmaya aday 'Onu Bana Yaz', 6 Mart 2017 tarihi itibariyle ilk kez ve sadece fizy.com'da yayınlandı.

Abone ol

Sözü ve müziği İbrahim Erkol'a ait olan 'Onu Bana Yaz', duygulu sözleri ve ilk dinlemede akıllara kazanan melodisiyle, daha ilk günden Fizy Top 100 Listesine 64. sıradan giriş yaptı.

Sözü ve müziği İbrahim Erkol'a ait olan şarkının aranjesi Volkan Sönmez tarafından yapıldı. Klipte ise son zamanların en önemli yönetmenlerinden Yekta Özbilen imzası var.

Albüm fotoğrafları Zorbay Sucu tarafından çekilen İbrahim Erkol; kendi ifadesiyle özgeçmişini şöyle özetliyor:

"26 Haziran 1995 Kocaeli doğumluyum. 3 Çocuklu bir ailenin en büyüğüyüm.. Müzikle orta okul çağlarımda perküsyon ile tanıştım, ritmin her şeyin temeli olduğunu anladığımda müziğe daha da sarılmak istedim.

2010-2011 yıllarında ilk karalamalarımı yaptığım zamanlardı. Derken hayatımın bir köşesine de şiir oturdu. Küçük bir ev stüdyosu kurdum ve demolar almaya başladım. Eğitim hayatımı liseyi bitirdikten sonra kendi isteğim doğrultusunda son buldurdum. Bir düzen kurmak adına baba mesleği olan esnaflığı devam ettirmeye başladım.

Bu süre zarfında müziğe ayıracak bir zamanım kalmamaya başladı. Son demolarımı alırken ‘’ Tanrım Onu Bana Yaz ‘’ adlı eseri dünyaya getirdik ve bunu 2645 Records'a gönderdim. Ve şimdi huzurlarınızdayım."