BIST 9.149
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,57
HABER /  GÜNCEL

Özdağ ve Halaçoğlu'na şok! Salonu bastılar

Gaziantep Bağımsız Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ ile birlikte konferans düzenleyen MHP Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu'nun konuşma yapacağı salon basıldı.

Abone ol

MERSİN'in Silifke İlçesi’nde referandum öncesi ’hayır’ kampanyası için gelen ve belediyeye ait salonda vatandaşlara hitap etmek isteyen Gaziantep Bağımsız Milletvekili Ümit Özdağ ve MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, ülkücü oldukları öne sürülen bir grup tarafından protesto edildi.

Seçmenleri referandumda ’hayır’ oyu vermeleri için toplantılar yapan iki milletvekilinin oturduğu sırada ülkücü oldukları öne sürülen yaklaşık 100 kişilik bir grup, salona girip ’Hareketin lideri Devlet Bahçeli’ sloganları atarak masa, sandalye ve kürsüyü devirdi.

İKİ VEKİL DIŞARI ÇIKARILDI

Salonun karışması üzerine milletvekilleri güvenlik amacıyla başka bir kapıdan salon dışına çıkarıldı. Salona çok sayıda polis ekibi sevk edilirken olayların yatışmasından sonra Özdağ ve Halaçoğlu, tekrar salona geldi ve konuşmalarını yaptı.

"BAŞBAKAN HAYIR OYU VERECEK"

Olaylı Silifke toplantısından önce Anamur İlçesi’nde konuşan Gaziantep Bağımsız Milletvekili Ümit Özdağ ve Kayseri Milletvekili MHP’li Yusuf Halaçoğlu, referandumda evet çıkması halinde demokratik parlamenter sistemin ortadan kalkacağını ve ülkenin kaderinin yasama, yürütme ve yargı sistemi ile tek adamın eline verileceğini savundu. Özdağ, Başbakan Binali Yıldırım’ın referandumda ’hayır’ vereceğine inandığını söyledi.