BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Soylu Çerkezköy'e 'evet' için geliyor

DP Eski Genel Başkanı Süleyman Soylu, “Demokrasi Buluşmaları” kapsamında bugün Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesine çıkartma yapacak...

Abone ol

DP E.Gn.Bşk. Süleyman Soylu, “Demokrasi Buluşmaları” kapsamında bugün Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesinde çeşitli sivil toplum örgütü temsilcileriyle bir araya geliyor.

Çerkezköy Dernekler Platformu’nun davetlisi olarak bugün saat 19.00’da Çerkezköy’e gelecek olan Süleyman Soylu ve beraberindekiler kısa bir dinlenmenin ardından iftar yemeğine geçecekleri öğrenildi.

İftardan sonra saat 21.00’de Beylice Düğün Salonu’nda bir konuşma yapacak olan DP E.Gn.Bşk. Süleyman Soylu'nun, yaklaşan referandum ile ilgili görüşlerini, neden "evet" tercihini kullandığını ve bu referandumun Türkiye için taşıdığı önemi anlatan bir konuşma yapacağı bildirildi. Programının saat 23.00 sularında sona ermesi bekleniyor.

Ağustos ayı başından beri “Demokrasi Buluşmaları” kapsamında yoğun bir Türkiye mesaisi yapan Süleyman Soylu'nun, önümüzdeki hafta da çeşitli sivil toplum kuruluşlarının davetlisi olarak Gümüşhane, Erzurum, Trabzon, Çorum ve Gaziantep’te temaslarda bulunacağı öğrenildi.