BIST 10.895
DOLAR 32,19
EURO 34,96
ALTIN 2.496,91
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Gaziosmanpaşa şehit ailelerini unutmadı!

Gaziosmanpaşa Belediyesi gazilere, şehit ailesi ve yakınlarına dün Mevlana Sosyal Tesislerinde bir iftar yemeği verdi.

Abone ol

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, şehit yakınları ve gazilerin kendilerine bırakılan birer emanet olduğunu belirterek, "Devletimiz her zaman tüm olanaklarıyla şehitlerimizin ve gazilerimizin yanında olmuştur. Yanında olmaya devam edecektir” dedi.

AKP İstanbul Milletvekili Ayşegül Bahçekapılı, Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. İsmail Ergüneş ile Belediye Başkan Yardımcılarınında hazır bulunduğu iftar yemeğine şehit ailesi ve yakınlarından oluşan 600 kişi katıldı.

İftarda şehit ailesi ve yakınlarına bir konuşma yapan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, Şehit yakınları ve gazilerin kendilerine bırakılan birer emanet olduğunu belirterek "Devletimiz her zaman tüm olanaklarıyla şehitlerimizin ve gazilerimizin her zaman yanında olmuştur. Yanında olmaya devam edecektir. Bizlerde belediye olarak bizim için son derece anlamlı bir emanet olan siz değerli ailelerle birlikte bugün aynı sofrayı paylaşmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı İsmail Ergüneş’te şehit yakınlarının bu ülkenin her insanına emanet olduğunu, devletin bütün imkânlarıyla şehit yakınlarına ve gazilere yardım etmeyi sürdüreceğini dile getirdi. Daha sonra duaların okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı.