BIST 10.267
DOLAR 32,27
EURO 34,76
ALTIN 2.409,28
HABER /  MEDYA

Sosyetik Ev Kadınları neden yok bitti mi Kanal D final yaptırdı

Kanal D önce dizilerden başladı, şimdi de programları bitiriyor. Gündüz kuşağında merak izlenen Sosyetik Ev Kadınları bitti mi, neden yok izleyici bu sorunun cevabını arıyor. Kanal D düşük reytingler gerekçesiyle Sosyetik Ev Kadınlarına final yaptırdı.

Abone ol

Yeni gelenler şansına küssün. Türkiye seyircisi sezon ortası gelen hiçbir dizi ve programa pek şans vermiyor. İstisnalar yok mu, tabi ki var. Ama bu durum bile makus talihi değiştiremiyor. Şu sıralar kanallardan sık sık final kararları duyuyoruz. Bildiğiniz üzere Kanal D kısa bir süre önce Mimar Selim olarak bilinen Selim Yuhay ve Nergis Kumbasar'ın sunduğu Ekip Şahane programı final yaptırmıştı. Kanal D'de temizlik operasyonu devam ediyor. Gündüz kuşağında izleyici tarafından merakla takip edilen Sosyetik Ev Kadınları yayınlanmayınca izleyici Sosyetik Ev Kadınları bitti mi, neden yok diye sorar oldu. Kanal D Sosyetik Ev Kadınlarına final yaptırdı. İşte detaylar...

SOSYETİK EV KADINLARI BİTTİ Mİ; Sosyetik Ev Kadınları, güzellikleriyle göz kamaştıran, cesaretleriyle hayran bırakan, bazen kırılgan ama çok güçlü kadınlar. Türkiye’nin en sosyetik 5 kadını, hayatlarını tüm gerçeklikleriyle izleyici ile paylaşıyordu ancak programın yayın hayatı çok uzun süreli olmadı. 

SESSİZ SEDASIZ FİNAL; Kanal D ekranlarının gündüz kuşağı programı sessiz sedasız final yaptı. Kanal D’nin gündüz kuşağında hafta içi her gün yayınlanan Sosyetik Ev Kadınları, ekran macerasını noktaladı. Cemiyet hayatında yer alan 5 sosyetik kadının yaşamından bahsedilen Sosyetik Ev Kadınları, 2 Mart Cuma günü final yaptı.

Kanal D onlara bile acımadı final yaptı temizlik operasyonu!Kanal D onlara bile acımadı final yaptı temizlik operasyonu!Kanal D onlara bile acımadı final yaptı temizlik operasyonu!HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Yayınlandığı ABD, İngiltere, Kanada, Fransa ve Avustralya gibi birçok ülkede büyük bir beğeni ile takip edilen program pazartesiden itibaren hafta içi her gün Kanal D ekranında izleyicisi ile buluşuyordu. Programın reytinglerde bekleneni karşılayamaması nedeniyle final yapacağı iddia ediliyor.

Cemiyet hayatının tanınan simaları; Neslihan Kozanoğlu, Elif Sağlamyürek, Günsel Ülkü, Esra Tokgöz ve Ezgi Dargı “Sosyetik Ev Kadınları”nda bir araya gelerek özel hayatlarını ekrana taşıyordu.