BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

Sosyete krizi diline doladı

Gösterişi ve harcamayı seven ünlüler hayırlı bir işte cimrileşti. Müzayede başlayınca herkes ortalıktan kayboldu.

Abone ol

TOÇEV (Tuvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı), 'Günabakan Projesi' isimli yardım projesi için özel bir gece düzenledi.

700 kişinin katıldığı gecede, teberru usulüyle satılan davetiyelerden 150 bin YTL gelir elde edildi. Akşam gazetesinin haberine göre; Çağla Şıkel, Ebru Şallı, Ece Gürsel gibi mankenler Erol Albayrak ve Duygu Coşar'ın kreasyonlarını tanıttı.

Ardından da Nükhet Duru, şarkılarıyla geceye renk kattı. Konserin ardından ise kreasyonda yer alan 10 kıyafetin satıldığı müzayede başladı. Ancak konser biter bitmez davetlilerin büyük kısmı salonu boşalttı. Bu durum üzerine sinirlenen modacı Cemil İpekçi, "Bu ne duyarsızlıktır anlamadım. Şu boynumdaki poşuyu açık artırmaya çıkarsam, anında satılır" dedi.

Ardından da podyuma çıkıp poşuyu satışa sundu. Fakat onu da sadece 500 YTL'ye satınca duruma tepki göstererek, podyumdan indi. Daveti terk edenler arasında bulunan Semra Özal, basın mensuplarının "Efendim müzayedeye neden katılmadınız?" sorusunu espriyle karışık yanıtladı: "Kriz var çocuğum, kriz."