BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Alkol adamı rezil etti

Alkollü eğlence kötü bitti. Kazaya karışan sürücü arkadaşlarını bırakıp kaçtı. Arkadaşları ise onu bakın nasıl savundu?

Abone ol Kadıköy'de, 2 arkadaşıyla birlikte eğlenceden dönmekte olan sürücü, kullandığı otomobille park halindeki kamyonete çarptı. Sürücü, kazada yaralanan 2 alkollü arkadaşını olay yerinde bırakıp kaçtı.

Ambulans bekleyen arkadaşı ise "Eve toparlanmaya gitti." diye sürücüyü savundu.

Kaza, saat 03.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 2 arkadaşıyla eğlendikten sonra evine dönmekte olan 34 TL 07 32 plakalı otomobilin sürücüsü, Acıbadem Caddesi üzerinde kontrolünü kaybedince araç park halindeki 34 SSP 72 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Kazada otomobilde bulunan Yakup Sert (29) ve Yalçın Canlı (31) yaralandı.

Otomobilin sürücüsü ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Sürücü, polis gelmeden kaza mahallini terk etti. Kanlar içinde kalan 2 arkadaşını olay yerinde bırakıp kaçan sürücünün arkadaşlarına "Biraz sonra geleceğim." dediği öğrenildi. Kaza meydana geldikten kısa süre sonra olay yerine gelen polis sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra yaralıları Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne kaldırdı.

Alkollü oldukları iddia edilen yaralılar, sürücünün olay yerinden ayrıldığını söyledi. Yaralılar sürücü için, "Biraz sonra gelecek. Eve toparlanmaya gitti." dedi. Kaza yerinde inceleme yapan polis soruşturma başlattı.