BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Sorunların TAKIMI

Tekke düştü kel göründü. Fener yenilgisi sorunları gün yüzüne çıkardı.

Abone ol

Galatasaray'ın, Fenerbahçe karşısında aldığı yenilgi, yönetimde ve takım içinde şimdiye kadar perde arkasında kalan sorunların su yüzüne çıkmasına neden oldu. Milliyet'ten Halil Özer Cimbom'un yaşadığı sorunları sıraladı:

Sabri dahil herkes şaşırdı

Derbide Sabri'nin ön libero oynayacağı belli oldu. Futbolcular 2 gün öncesinden Mehmet Topal yerine Sabri'nin oynayacağını öğrendi. Ama kimse inanmak istemedi. Sabri dahil herkes şaşırdı. Topal'ın hafif sakatlığı olduğu söylendi. Ama Topal kadrodaydı.

Kalli transfer istedi

Feldkamp maç sonunda Linderoth'un yedeği bir ön libero istedi. Bunu hem de basın önünde yaptı. Kalli ayrıca bir de sağ bek istiyor. Bir de savunmacı isteği var. Forvetin de takviye edilmesi taraftarı. Ancak yaz aylarında büyük para harcayan yönetim bu kez kaynak sorunu çekiyor. Yine de Haldun Üstünel dün apar topar Almanya'ya gitti.

Carrusca ve Bouzid nasıl gönderilecek?

Transfer isteklerine rağmen Bouzid ile Carrusca'nın nasıl gönderileceği belli değil. İkisinin de sözleşmeleri 'kapı' gibi. Ve bir de Carrusca'nın sponsor sorunu bulunuyor. Kalli en azından dört oyuncu istiyor. Ama sadece mevcut takımdan yalnızca iki oyuncu gönderilebilir.

Lincoln sorunu

Taraftar bu oyuncudan soğumuş durumda. Maç sonunda "30 milyon euro harcadık. Fenerbahçe derbisini televizyondan izliyor" yorumu yapılıyor. Ama sakatlığı ciddi. Adalesinde 2 santim yırtık var. Ayrıca takım arkadaşları da ona tepkili. Aldığı ücret ve bunun dörte birini peşin olarak cebine koyması tepkileri artırıyor.

Transfere para nereden?

Kongrenin yaklaşması yönetimi zor duruma düşürüyor. Bütçeyi dengelemek isteyen sarı - kırmızılılar, Kalli'nin istekleri üzerine şaşkına dönmüş durumda. Başkan Özhan Canaydın borca girilmemesini istiyor. 200 milyon doları aşan borç yüzünden ağır eleştiriler yapılıyor. Galatasaray'ın nereden kaynak bulacağı, nasıl transfer yapacağı belli değil.