BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Şort saldırganı yeniden adliyeye çıkarıldı

İstanbul'da belediye otobüsünde şort giydiği için hemşire Ayşegül Terzi'yi darp eden ve savcılıkça serbes bırakılan Abdullah Çakıroğlu, yeniden gözaltına alınarak savcılığa sevk edildi.

Abone ol

İSTANBUL Çekmeköy'de, belediye otobüsünde bir hemşireyi darbettiği iddiasıyla yakalandıktan sonra savcılıkça serbest bırakılan, ardından "halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçundan çıkarılan yakalama kararıyla tekrar gözaltına alınan şüpheli, adliyeye sevk edildi.

HAKKINDAKİ SUÇLAMA DEĞİŞTİ

Otobüste hemşire Ayşegül Terzi'nin yüzüne tekme attığı iddiasıyla Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan ve dün savcılıkça ifadesi alındıktan sonra savcılıkça serbest bırakılan Abdullah Çakıroğlu, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla "halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçundan yakalama kararıyla yeniden gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Abdullah Çakıroğlu, öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi.

BAYRAMIN İLK GÜNÜ OTOBÜSTE SALDIRDI

Hemşire Ayşegül Terzi, 12 Eylül'de Alemdağ Polis Merkezi'ne giderek bir şüphelinin otobüste aniden yüzüne tekme attığını belirtip şikayette bulunmuştu. Bu doğrultuda çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, otobüsün güvenlik kamera kayıtlarını inceleyerek tespit ettiği Abdullah Çakıroğlu'nu gözaltına almıştı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Anadolu Adalet Sarayı'na sevk edilen ve savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakılan şüpheli, hakkında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçundan yakalama kararı çıkarılmış ve tekrar gözaltına alınmıştı.