BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Kemal Doğulu'ya ne olmuş Aşk Kafe'de ortaya çıktı

Kemal Doğulu Star TV'de başlayan Aşk Kafe ile ekranlara dönerken son haliyle şaşırttı. Yüz şekli bile değişen Kemal Doğulu imajını da değiştirmiş. İşte Kemal Doğulu ve Aşk Kafe'si.

Abone ol

İşte Benim Stilim yarışmasındaki jüri üyeliği ile tanıdığımız Kemal Doğulu yeniden ekranlara döndü. Star TV'deki Aşk Kafe isimli yarışma programını sunan Kemal Doğulu, çöpçatanlık yapıyor.

Kemal Doğulu en son evinde düşüp komaya girince medyanın gündemine oturmuştu. Kuaför dükkanı iflas eden Kemal Doğulu yoğun bir bunalım döneminden geçmişti. O süreçte medyadan ve ekranlardan uzak olan Kemal Doğulu, aylar sonra ortaya çıktığında görüntüsü ile şaşırttı. Tedavi sürecinde aldığı ilaçların etkisinden olsa gerek Kemal Doğulu'nun yüz hatları bile değişmişti.

Kilo alan Kemal Doğulu, bu kilolar yüzüne de yansıyınca farklı bir görüntüye kavuşmuş. Yeni imajı ve kilolu haliyle Kemal Doğulu daha şık ve daha ağır bir görünüme büründü. İzleyiciden görsel yönüyle geçerli not alan Kemal Doğulu, sunuculuk da ne kadar başarılı olacak önümüzdeki günlerde göreceğiz.

AŞK KAFE NASIL BİR PROGRAM?

Kemal Doğulu'nun sunuculuğunu yaptığı Aşk Kafe hafta için her gün Star Tv'de izleyici ile buluşuyor. Kanal D'nin reytingi bol yarışması Kısmetse Olur'un başka bir versiyonu olan Aşk Kafe saat 11.00'da başlıyor.

Aşk Kafe'de damat adayları talip oldukları isimleri 'kafe'de ilan ediyor. Gelinler evinde 7 genç kız bulunuyor. Talipliler bu isimler arasından seçim yapıyor. Gelin adayı teklifi kabul ederse kafeye görüşmeye geliyor. Görüşmenin sonunda ise karşı taraf çıkma teklifini kabul ya da reddediyor. Gelin adayı çıkma teklifini kabul edince damat adayı eve giriyor. Gelin adayına başka damat adayları da talipli olarak gelebiliyor.

AŞK KAFE YARIŞMACILARI KİMDİR?

Aşk Kafe evinde 7 gelin adayı bulunuyor. İlk sezondaki yarışmacılar Serçin Güner, Yeşim Şahin, Naz Zare, Farima Zare, Güler Döner, Şeyma Soylu , Nagehan Akpınar ve Şulenur Kablan oldu.

Aşk Kafe'de eleme sisteminin nasıl olacağı henüz bilinmiyor. Ancak aynı gelin adayına birden çok damat adayının talipli olarak gelebilmesi evde hayli kavga çıkarabilir.