BIST 9.113
DOLAR 32,38
EURO 35,07
ALTIN 2.326,75
HABER /  POLİTİKA

Başbakan Yıldırım'dan flaş açıklama!

Başbakan Binali Yıldırım Erzincan Belediyesi önünde düzenlenen 19 Eylül Gaziler Günü töreninde flaş açıklamalarda bulundu.

Abone ol

Başbakan Binali Yıldırım Erzincan Belediyesi önünde düzenlenen 19 Eylül Gaziler Günü törenine katıldı.

Yıldırım burada bir konuşma gerçekleştirdi. Başbakanın konuşmasından satırbaşları..

Bu toprakları bize vatan yapan, kahramanca mücadele eden, geleceğimizi, istikbalimizi koruyan şehitlerimize, gazilerimize ne kadar şükretsek, onları baştacı etsek azdır. Gazilerimizin gelecek nesillere de vereceği çok önemli mesajlar vardır. Genç kuşaklar yetişirken vatan sevgilisi şehitlerimizden, gazilerimizden özümseyerek geleceğe hazırlanmaktadır. 

HALK KENDİNİ SİPER ETTİ

15 Temmuz alçak darbe girişiminde de milletimizin bağımsızlığına, bayrağına, vatanına ve demokrasisine ne kadar önem verdiği, ne kadar sahip çıktığı görüldü. Alçak terör örgütü mensuplarının başlattıkları kalkışmaya en sert cevabı milletin kendisi vermiştir. Tankın, topun, tüfeğin karşısında kendisini siper etmiştir, ama bu bayrağı hainlere teslim etmemiştir.

BU BİZİM EN ÖNEMLİ GÖREVİMİZ

Şehit olan bütün kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Gazilerimize hayırlı bir hayat diliyoruz. Gazilerimize ve şehit yakınlarımıza gözümüz gibi yapmak bizim en önemli görevlerimizden birisi olmaya devam edecektir. Bağımsızlığın bedeli büyüktür. Bazen şehit olursunuz, bazen gazi ama bu vatana namert eli değdirmezsiniz. İşte Türk milleti böyle bir millet.

YENİ BİR DÜZENLEME YAPTIK

Şehit ve gazilerimiz için bir çok düzenleme yaptık. Ne yapsak azır. Daha çoğunu yapacağız. En son yaptığımız düzenleme ile bütün şehitlerimizi yan yana getirdik. şehitlikte mertebe olmaz. Polis de asker de, sivil de bu vatan için can vermiştir. Gaziler Gününüzü tekrardan tebrik ediyorum. Askerimiz, polisimiz ülkemizin bağımsızlığının, geleceğinin teminatıdır.