BIST 9.107
DOLAR 32,38
EURO 35,02
ALTIN 2.325,98
HABER /  GÜNCEL

Son Seçim Sonuçları - Canlı izle (Seçim 2014 yerel seçimler)

Son seçim sonuçları merakla bekleniyor, seçim 2014'ü canlı izlemek isterseniz, seçim sonuçları internethaber.com'da olacak.

Abone ol

SEÇİM SONUÇLARININ büyük bir merakla beklendiği yerel seçimler için Türkiye sandık başına gitti. Son seçim anketleri Türkiye genelinde AK Parti'yi işaret ediyordu. Peki son seçim sonuçlarına bu oy oranı yansır mı? İstanbul seçim sonuçları ne olur? Ankara seçim sonuçları sürpriz çıkar mı? İzmir seçim sonuçları CHP'yi kalesinden eder mi? Diyarbakır seçim sonuçları ne olur? Cemaatin aktif olarak muhalif olduğu Erzurum seçim sonuçları ne olur?

2014 yılı Yerel Seçim Sonuçları internethaber.com adresinden seçim akşamı canlı olarak veriliyor.

Tunceli seçim sonuçları, Mardin seçim sonuçları, Diyarbakır seçim sonuçları, Rize seçim sonuçları, İzmir seçim sonuçları, Adana seçim sonuçları, Antalya seçim sonuçları, Urfa seçim sonuçları, Trabzon seçim sonuçları, Hatay seçim sonuçları, Siirt seçim sonuçları ve tüm Türkiye geneli seçim sonuçları internethaber.com'da .

SEÇİM SONUÇLARI CANLI İZLE TIKLAYIN

AK PARTİ YÜZDE KAÇ OY ALIR? TÜRKİYE GENELİ İLK SONUÇLAR

AK Parti yüzde kaç oy alır? En merak edilen sorunun yanıtı herkesi şaşırtacak gibi görünüyor. Zira ilk seçim sonuçları AK Parti'nin 2009 seçimlerinden de aşağıda oy alacağı tahminlerini çürüttü.

İLK 4 SAATTEKİ DURUM

AK Parti seçim sonuçları.png

İZMİR SEÇİM SONUÇLARI
izmir seçim sonuçları.png

İSTANBUL İLK SEÇİM SONUÇLARI

istanbul seçim sonuçları.png
ANKARA SEÇİM SONUÇLARI İLK VERİLER

ankara seçim sonuçları.png

SEÇİM SONUÇLARI - ANKARA-İSTANBUL-İZMİR

seçim, seçim-sandiği, oy verme.jpg