BIST 9.717
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.447,85
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray (0-0) Torku Konyaspor maçı - 29 Mart 2014

Kayserispor'a yenilen, kupada da Bursaspor ile yenişemeyen Galatasaray, Torku Konyaspor deplasmanında da tekledi..

Abone ol

Şampiyonlar Ligi'nden elendikten sonnra, Kayserispor'a yenilen, kupada da Bursaspor ile yenişemeyen Galatasaray, Torku Konyaspor deplasmanında da tekledi.. Dış saha maçlarındaki peş peşe 5. beraberliğini alan Aslan, Beşiktaş'ın kaybettiği haftayı iyi değerlendiremedi. 

Son haftalarda üst üste başarısız sonuçlar alan Galatasaray zorlu Konyaspor deplasmanında hem buna son vermek hem de ikinci sırayı geri almak için sahaya çıktı.

Maça hızlı başlayan Galatasaray dakikalar ilerledikçe aleyhine esen rüzgarında etkisi ile oyunda hakimiyeti rakibine verdi. İlk yarının büyük bir bölümünde kontrolü rakibine bırakan Galatasaray duran toplar dışında tehlike yaratamazken, Konyaspor özellikle sağ kanattan geliştirdiği ataklarla etkili olmaya çalıştı. Buna rağmen ilk yarı golsüz sona erdi.

DEPLASMAN KABUSU SÜRÜYOR

İkinci yarıda Galatasaray rüzgarında etkisi ile etkili bir oyun ortaya koydu. Fakat bir üretkenlik konusunda sıkıntılar yaşadı. Burak, Berk ve Sneijder ile önemli fırsatlar yakalayan sarı kırmızılı ekip aradığı golü bulamazken ev sahibi Konyaspor rüzgarın yarattığı dezavantajın etkisini fazla yaşamadan istediği beraberliği almak için mücadele etti. Bunun sonucunda maç başladığı gibi golsüz berabere bitti. Galatasaray bu sezon deplasmanda 24.puanını kaybetti.

Torku Konyaspor: 0 - Galatasaray: 0

Stat: Büyükşehir Belediyesi Atatürk

Hakemler: Halis Özkahya, Mustafa Emre Eyisoy, Ekrem Kan 

Torku Konyaspor: İtandje, Selim Ay, Ali Çamdalı, Kibong, Hleb, Gekas, Vukoviç, Djalma, Ali Turan,  Mehmet Uslu, Hasan Kabze, 

Galatasaray:  Muslera, Ceyhun Gülselam, Selçuk İnan, Sneijder, Telles, Burak Yılmaz, Umut Bulut, Hakan Balta, Semih Kaya, Eboue, Yekta Kurtuluş