BIST 9.080
DOLAR 32,31
EURO 35,08
ALTIN 2.308,19
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

YGS sonuçları açıklandı YGS 2014 sonuçları ÖSYM Sorgula

YGS 2014 sonuçları açıklandı. YGS 2014 sonuçları sorgulama ÖSYM. YGS sonuçları için sorgulama internethaber.com'da. İşte YGS sonuçlarıyla ilgili tüm detaylar internethaber.com'da

Abone ol

YGS 2014'te geçen pazar günü 2 milyon 7 bin 685 aday ter döktü. YGS sonuçları ise bugün açıklandı. ÖSYM YGS sonuçlarını osym.gov.tr'den açıkladı. Peki YGS sonuçları nasıl öğrenilebilir? YGS sonuçları sorgulama haberimizde YGS sonuçları için internethaber.com'dan sorgulama yapabilirsiniz. ösym.gov.tr'den açıklanan YGS 2014 sonuçlarına dair tüm detaylar internethaber.com'da

Üniversiteye giriş sınavının birinci aşaması olan 2014 Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) geçen pazar günü yapılmıştı.  YGS 2014'ten kaç puan aldınız? YGS 2014 puanları açıklandı ösym.gov.tr.

YGS sonuçları için gözlerin çevriliği ÖSYM'den flaş bir açıklama geldi. Yükseköğretim Geçiş Sınavı YGS 'ye giren adayların merakla beklediği YGS ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı belli oldu.

YGS sonuçları osym.gov.tr internet sitesinden duyuruldu. YGS sonuçları adaylara gönderilmeyecek. YGS adayları sonuçları ÖSYM'nin sitesinden sorgulayacak.

YGS SONUCUNUZU GÖRMEK İÇİN ..

YGS SONUCUNUZU GÖRMEK İÇİN .

2014-YGS Sınav Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek.

Sınava giren adayların cevap kağıtları daha sonra erişimlerine açılacak. Adaylar, kendi cevap kağıtlarının görüntüsüne, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C kimlik numaraları ve şifreleri ile erişebilecek.

ÖSYM yetkililerinden alınan bilgiye göre, Merkez bu yıl sınavda 500 tam puan alan adayları açıklamayacak.

Merkez adaylardan izin aldıktan sonra adayların bilgilerini paylaşacak.

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir, sınavda iptal edilen soru olmadığını söyledi.

ÖSYM, bu sene alınan karar uyarınca 160 sorudan sadece 32'sini yayınlamıştı.

YGS SORULARININ YÜZDE 20'Sİ AÇIKLANMIŞTI

Sınav sorularının yüzde 20'sini oluşturan ve adayların incelemesine açılan sorular, "Temel Soru Kitapçığı" adı altında osym.gov.tr'den açıklandı.

YGS 2014  TÜRKÇE SORULARI VE CEVAPLARI ÖSYM TIKLA

YGS 2014 MATEMATİK SORULARI VE CEVAPLARI ÖSYM TIKLA

YGS 2014 FEN BİLGİSİ SORULARI VE CEVAPLARI ÖSYM TIKLA

YGS 2014 SOSYAL BİLGİLER SORULARI VE CEVAPLARI ÖSYM TIKLA