BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,73
ALTIN 2.403,23
HABER /  GÜNCEL

Sokak ortasında seksi dans!

Bir ayakkabı mağazasının açılışında sokak ortasına kurulan pistte yapılan dans şov izdihama neden oldu.

Abone ol

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde bir ayakkabı mağazasının açılışında sokak ortasına kurulan pistte Rus kızların seksi dansları izdihama neden oldu. Vatandaşlar çılgın dansçıların görüntülerini cep telefonlarına kaydederken, gösteriyi izleyenler arasında türbanlı kadınlar da yer aldı. Mağazanın açılışına katılan manken Tuğba Özay ise meslektaşı Doğa Bekleriz'e çember çevirmeyi gösterirken frikik vermemek için yoğun çaba sarfetti.

Kemer’in trafiğe kapalı Liman Caddesi'nde Batu Ayakkabı Mağazası'nın açılışı renkli görüntülere sahne oldu. Sokak ortasına kurulan pistte, güzel Rus dansçılar seksi şovlar yapınca izdiham yaşandı. Yüzlerce vatandaşın toplandığı alanda, Kemer’in gözde eğlence mekanlarından Club İnferno’nun dansçıları dekolte kıyafetleri ile dakikalarca çılgınlar gibi dans etti.

Dansçı kızları görüntülemek isteyen bir çok kişi cep telefonlarına sarılırken, kameralara yakalanmaktan çekinen bir vatandaşın ise cep telefonu ile dansçı kızları çekmesi için küçük kızını görevlendirmesi ilginç bir görüntü oluşturdu. Açılışın konukları arasında yer alan türbanlı kadınlar da Rus kızların seksi dans şovlarını dikkatle izledi.

MOTOSİKLETLE GELDİ

Mağazanın açılışına ünlü mankenler Tuğba Özay motosikletle ve Doğa Bekleriz de bisikletle geldi. Havanın kararmasının ardından hazırlanan alana çok sayıda vatandaşın arasından güçlükle geçerek gelen iki manken, mağazaya girebilmek için oldukça zor dakikalar yaşadı.

Geniş göğüs dekoltesi nedeni ile sık sık frikik veren Tuğba Özay, girdiği mağazada, Bekleriz’e çember çevirme dersleri verdi. Tuğba Özay, çember çevirirken frikik vermemek için yoğun çaba sarfetti.

ÖZAY: HEDEFİM SİYASET

Açılıştan sonra gazetecilere konuşan Tuğba Özay, ileriki yıllarda hedefinin siyaset olduğunu söyledi. Özay, “Şu anda böyle bir şey söz konusu değil. Ama ileride kesinlikle girmek istiyorum. 7 yıldır bir partinin (CHP) gençlik kolları üyesiyim.

Aynı zamanda çocukluğumdan beri de ailemden dolayı zaten siyasetin içindeyim. Şu anda konuşmak için çok erken, ama gelecek için kesinlikle hedefim siyasete ciddi anlamda girmek' dedi.

BEKLERİZ: DONANIM LAZIM

Gelen dizi tekliflerini işlerinin yoğunluğu nedeniyle geri çevirdiğini söyleyen manken Doğa Bekleriz ise siyasete atılmayı düşünmediğini söyledi. Siyasete giren mankenlerin yeterli olamadıklarını söyleyen Bekleriz, “Açıkçası ben siyasetle kendimi örtüştürmüyorum.

Hiçbir zaman kendimi siyasetin içinde hayal bile edemiyorum. Bana soğuk ve uzak geliyor. Zaten bunun için çok iyi bir donanıma sahip olunması gerektiğini düşünüyorum. Hani sırf yapmış olmak için girip, kendime güldüreceğime, vatandaşlık görevlerimi, bir Türk kızı olarak, en iyi şekilde yerine getiririm. Çok daha iyi ve doğru diye düşünüyorum' diye konuştu.