BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Sokak köpekleri kadını parçaladı

Eskişehir'de, sokak köpekleri tarafından parçalanmış kadın cesedi bulundu.

Abone ol

Eskişehir'de, sokak köpekleri tarafından parçalanmış kadın cesedi bulundu. Ünlü cerrah Serpil Pütün'ün bekar kızı Erinç Pütün'ün hayvansever olduğu ve o bölgeye zaman zaman köpekleri beslemeye gittiği ortaya çıktı.

Batıkent Mahallesi Binay Sokağı'nda sabah yürüyüşe çıkan kişi, tarlada çok sayıda köpeğin bir şey yediğini fark etti. Köpeklerin yanına doğru yaklaşan bu kişi, hayvanların arasında ceset görünce polis ekiplerine haber verdi.

OPR. DR. SERPİL PÜTÜN ÇİFTİNİN KIZI

Olay yerine gelen polislerin yaptığı araştırmada ölen kişinin, daha önce Tabip Odası Başkanlığı görevinde bulunan beyin cerrahı Op. Dr. Reyhan Pütün ile göz hastalıkları uzmanı Opr. Dr. Serpil Pütün çiftinin bekar kızları Erinç Pütün olduğunu belirledi.

SIRT ÇANTASI 500 METRE İLERİDE BULUNDU

Erinç Pütün'ün sırt çantası da cesedin yaklaşık 500 metre ilerisindeki boş arazide bulundu.

TALİHSİZ KIZ ZAMAN ZAMAN BU BÖLGEYE GİDEREK KÖPEKLERE YİYECEK VERİYORDU

Polisler hem cesedin hem de çantanın olduğu yerde köpeklerin ayak izlerinin bulunduğunu, Erinç Pütün'ün sokak köpeklerinin saldırısı sonucu ölmüş ihtimalinin ağır bastığını söyledi. Hayvan sever bir kişi olan Erinç Pütün'ün, zaman zaman bu bölgeye giderek, sokak köpeklerine yiyecek verdiği belirtildi.

Eskişehir'de ünlü beyin cerrahı Op. Dr. Reyhan Pütün ile göz hastalıkları uzmanı Opr. Dr. Serpil Pütün çiftinin kızı Erinç Pütün'ün parçalanmış cesedi, otopsi için Eskişehir Osmangazi üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

ESKİŞEHİR EMNİYETİ: KÖPEKLER ÖLDÜRDÜ

Eskişehir Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, sokak köpeklerinin parçaladığı sırada bulunan cesedin, Erinç Pütün'e ait olduğunun belirlendiği hatırlatıldı.

Batıkent Mahallesi'ndeki olayın ardından çalışma başlatıldığı duyurulan açıklamada, "Ceset üzerinde yapılan ilk incelemede herhangi bir ateşli silah veya kesici alet yaralaması olmadığı, ölümün sokak köpeklerinin saldırısı neticesinde gerçekleştiği değerlendirilmekle birlikte konu hakkında soruşturma devam etmektedir" ifadesine yer verildi.

pütün.jpg

erinc.jpg

Köpekler tarafından parçalanan Erinç Pütün

köpek.jpg

Olay yerinin yakınında çok sayıda köpek görüldü.

cenaze.20150314131851.jpg

Erinç Pütün'ün (30) cesedi, otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna gönderildi.