BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.450,43
HABER /  MEDYA

Şok sonuç! Ütopya'dan kim elendi?

Ütopya'da bu hafta kim elendi belli oldu. Serkan Ercan , Altar ve Kaan elemeye çıkmıştı, SMS oylama sonuçları herkesi sarstı. Serkan Ercan Ütopya'dan elendi.

Abone ol

ÜTOPYA 'da kim elendi sorusunun yanıtı TV8 ekranlarındaki son bölümde belli oldu. Ütopya yarışmasının lider isimlerinden Cafe Grubunun en güçlü ismi olan Serkan Ercan elendi. Serkan'ın elenmesi ile birlikte Semih Öztürk'ün önünde duracak isim kalmadı. 

Bu hafta Ütopya'da elenen isim Cafe Grubu'nun en güçlü iki isminden biri olan Serkan olunca büyük bir şok yaşandı. Ütopya 'nın en centilmen ve yardımsever ismi olarak bilenen Serkan , Semih Öztürk'ü de dizginleyen isim olarak öne çıkmıştı.

ÜTOPYA'DA SERKAN NASIL ELENDİ?
Serkan Ercan Ütopya elemesinde SMS oylamasına Altar ve Kaan ile birlikte gitti. Her oylama sonrası olduğu gibi SMS sonuçlarının geldiği kağıdı yine Serkan Ercan açtı. Serkan bu kez elenen isim olarak kendi adını okudu.

Kendi ismi zarftan çıkan Serkan Ercan böylece 192. günün sonunda Ütopya'ya veda eden isim oldu. Eşyalarını toparlayan Serkan, Ütopya'ya ve hayallerine veda ederken göz yaşlarına hakim olamadı. Serkan ile beraber potaya çıkan yarışmacılardan Altar ve Kaan ise Ütopya'daki yollarına devam ediyorlar. Ütopya'nın en çok taraftar kitlesine sahip olan isminin elenmesi şaşkınlık yarattı.

ÜTOPYA SERKAN KİMDİR?

Milli dağcı ve kaya tırmanışçısı olan Serkan, Ütopya’da karşılaşacağı zorluklarla başa çıkabileceğini düşünüyordu.

İsim: Serkan Ercan

Cinsiyet: Erkek

Yaş: 33

Meslek: Milli Sporcu

Boy: 1.80

Yaşadığı Yer: İstanbul / Utah ABD

Medeni Durumu: Evli

Burç: İkizler

Yetenekler: Atletik, uyumlu, hızlı ve yardımsever