BIST 9.722
DOLAR 32,53
EURO 34,89
ALTIN 2.422,28
HABER /  MEDYA

Survivor'da kim elenecek Doğukan ifşa etti

Survivor 2015 All Star yarışında bu hafta kim elendi saat 20.00'da ünlüler SMS sıralaması sonuçlarının açıklanmasıyla belli olacak. Eleme öncesi Doğukan Merve'nin planını ifşa etti.

Abone ol

Acunn Medya 'nın yayınlayacağı SMS oylama sıralaması sonuçlarıyla Survivor 2015 adasında bu hafta ünlüler takımından bir kişi elenecek. Ünlüler takımında en son Merve Oflaz elenmişti. 15 Nisan tarihli elemede Survivor ünlüler SMS sıralaması sonuçları bu hafta gidecek ismin ipucunu veriyor. Acun Ilıcalı Survivor elemesini değiştirdiği için bu hafta kişisel dokunulmazlığı kazanan Merve Aydın da bir isim verecek.

SURVİVOR SMS SONUÇLARI KİM ELENDİ?
Bu akşam yapılacak Survivor elemesi büyük sürprizlere gebe. Kişisel dokunulmazlığı kazanan Merve Aydın 'ın da isim vermesiyle birlikte SMS oylama sonuçlarına göre 3 kişiden biri Survivor adasından elenecek. Merve Aydın 'ın Serenay Aktaş'ın adını vermesi bekleniyor. Ancak Survivor SMS oylama sıralamasında Serenay Aktaş birinci çıkarsa tüm hesaplar altüst olacak.
survivor-2015-merve-aydin-ve-berna.jpgBöyle bir durumda Merve Aydın'ın adını vermeyi düşündüğü kişi potadan kurtulacağı gibi yeni bir isim belirlemesi gerekecek. Doğukan Manço dışında da rakip takımdan vereceği isim kalmayacak. Ancak Doğukan'a söyledikleri düşünülecek olursa hesabı bir hayli karışmış olacak.

DOĞUKAN İFŞA ETTİ MERVE AYDIN NE SÖYLEMİŞ?
Survivor All Star ’ın 5 Mayıs akşamı yayınlanan son bölümünde Doğukan Manço, kişisel dokunulmazlığı kazanan Merve Aydın ’ın final planını Hakan ve Serenay’a açıkladı. Serenay, Doğukan’ın söyledikleri karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.
survivor-2015-doğukan-,-serenay-ve-hakan.jpgDoğukan Manço Survivor helikopterinde Merve Aydın'ın şunları söylediğini anlattı;
-Merve geldi bana... Biz alışveriş ödülüne giderken helikopterde yanyana oturuyorduk. Bozok ve Nadya da vardı yanımızda işterseniz onlara sorun. Bana, Doğukan biz böyle gidersek finale kadar gideriz dedi. Bana böyle bir cümle kurdu.'

MERVE AYDIN SURVİVOR ELEMESİNDE KİMİN ADINI VERECEK?
Seranay Aktaş şaşkınlıkla 'Bana da aynı şeyi söyledi' dedi. Doğukan Manço 'nun ifşaatından Merve Aydın 'ın onun adını vermeyeceği söylediği ortaya çıktı. Bu durumda Merve Aydın 'ın Serenay Aktaş'ın adını vermesine kesin gözüyle bakılıyor.


SURVİVOR ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI SONUÇLARI - 15 NİSAN'DA NASILDI?
Survivor All Star ada konseyi bu akşam toplanacak ve Acunn Medya SMS oylama sıralaması sonuçlarını saat 22.30'dan sonra yayınlayacak. Survivor son ada konseyinde Hakan Hatipoğlu 5 oyla elenmek üzere adı yazılan isim olmuştu. Hakan Hatipoğlu 'nun Survivor ünlüler SMS sıralamasındaki yeri ortalarda bulunuyor.
survivor-sms-oylama-siralamasi-sonuçlari-acunn-medya.jpgAcunn Medya 'nın 5 Nisan tarihinde yayınladığı Survivor ünlüler SMS oylama sıralamasına göre sonuncu sırada Doğukan Manço yer alıyor. Ünlüler SMS sıralaması bu hafta da böyle çıktığı taktirde Doğukan Manço ipin ucunda görünüyor.

SURVİVOR 5 MAYIS - ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?
Survivor All Star'da ünlüler ve gönüllüler ödül oyununu kazanmak için kıyasıya mücadele ettiler. Ünlüler ödül oyununu kazandı. Annelerinin yemeklerini kaybeden gönüllüler büyük hayal kırıklığı yaşadı.



SURVİVOR ÜNLÜLERİN YEMEK KEYFİ
Gönüllüler büyük hayal kırıklığı yaşarken ödül oyununu kazanan ünlüler yemeklerin tadını çıkarttı.