BIST 9.780
DOLAR 32,57
EURO 34,94
ALTIN 2.431,97
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Sneijder'le el sıkışıldı! Türkiye'ye gelmesindeki tek engel Galatasaray

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı

Gazişehir Gaziantep, Wesley Sneijder’i transfer etmek istiyor ancak yıldız oyuncunun Galatasaray’dan ayrılırken fesih belgesine koyulan tazminat maddesine takıldı.

Abone ol

Bu sezon tarihinde ilk kez Spor Toto Süper Lig’de mücadele edecek olan Gazişehir Gaziantep’in Galatasaray'ın eski yıldızı Wesley Sneijder’i kadrosuna katmak için girişimleri devam ediyor. Transferin önündeki tek engelin ise Galatasaray’ın sözleşme feshi için 20 milyon Euro’luk tazminat maddesi olduğu belirtildi.

Geçtiğimiz günlerde sportif direktörlüğe Ayhan Akman’ı, teknik direktörlüğe de Marius Sumudica’yı getiren Gaziantep ekibi transferde de ses getirecek hamleyi yıldız oyuncuyla yapmak istiyor.

Sneijder ile el sıkışıldı
Kırmızı-Siyahlılar’ın sportif direktörü Ayhan Akman’ın, Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra Katar’ın yolunu tutan ve 2 yıllık kontratı sona eren 35 yaşındaki Sneijder ile el sıkıştığı bildirildi.

Tek engel Galatasaray
Dev transfer girişiminde Sneijder’in de Türkiye’de oynamaya istekli olduğu öğrenilirken, en büyük engelin ise Galatasaray’ın iki yıl önce Sneijder’in sözleşme fesih kağıdına “Futbolcu önümüzdeki 3 yıl içerisinde Türkiye’de başka bir futbol kulübüne transfer olması durumunda şirketimize 20 milyon Euro tazminat ödeyecektir” maddesi olduğu belirtildi.

1.5 milyon Euro teklif edildi
Ayhan Akman’ın yaklaşık 1.5 milyon Euro teklif edilen Sneijder ve Galatasaray Kulübü ile görüşmelerini sürdürdüğü kaydedildi.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Fenerbahçe'den Almanya operasyonu! Transferde bombalar peş peşe patlayacak
Foto Galeri Fenerbahçe'den Almanya operasyonu! Transferde bombalar peş peşe patlayacak Galeriye Gözat