BIST 10.337
DOLAR 32,25
EURO 34,70
ALTIN 2.401,27
HABER /  GÜNCEL

SMS attı vahşice öldürüldü

Hiç görmediği kızla 3 ay telefonda görüşen gençin feci sonu.. Kızın abileri aşığın attığı SMS'i görünce çılgına döndü.

Abone ol Yüzünü hiç görmediği kız arkadaşıyla 3 ay telefonda görüşen genç, sevgilisine “Seni seviyorum” mesajı attı. Yazıyı gören genç kızın ağabeyleri berber kalfasının boynunu kırıp 10 yerinden bıçakladı.

Konya'nın Beyşehir İlçesi'nde 2 gündür kayıp olan berber kalfası Hakan Yıldırım'ın (18) telefonla arkadaşlık yaptığı genç kızın ağabeyleri tarafından öldürüldüğü belirlendi.

Olay baba Ali Yıldırım'ın oğlunun kayıp olduğunu polise bildirmesinden sonra ortaya çıktı. Hakan Yıldırım'ın, Şerife B. (22) adlı genç bir kızla telefonla arkadaşlık yaptığı bilgisine ulaşan polis, genç kızın, ağabeyleri tarafından kısa bir süre önce darp edildiğini belirledi. Darp olayının kalfa ile ilgili olabileceği üzerinde duran ekipler, büyük ağabey Hüseyin B'yi (33) bir süre takip etti.

KORULUĞA GÖMMÜŞLER

Gençlerin görüştüğünü belirleyen dedektifler ağabeyleri İsmail B. (23) ile Bekir B'yi (26) gözaltına aldı. Cinayeti büyük ağabeyleri ile birlikte işlediklerini itiraf eden iki kardeş, ifadelerinde 'Bıçağı ağabeyimiz kullandı, biz dövdük'' dedi. Kardeşlerin cesedi gömdüğü korulukta araştırma yapan ekipler gencin cesedine ulaştı. Yapılan otopside Hakan Yıldırım'ın dövüldüğü, boynunun kırıldığı ve 10 yerinden bıçaklandığı ortaya çıktı. Zanlılar adliyeye sevk edildi.

SENİ SEVİYORUM DEMİŞ

Ağabeylerin sorgusunda ölen Hakan Yıldırım'ın genç kızın yüzünü hiç görmediği sadece 3 ay boyunca telefonda konuştuğu öğrenildi. Ağabeylerin Şerife B'nin telefonunda “Seni seviyorum” mesajını gördükten sonra önce genç kızı dövdükleri sonra da genci öldürdükleri belirlendi.