BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Müvekkiline tecavüze kalkıştı

Bağırma sesleri duyan vatandaşlar otomobile koştu.. İçeride biri bayan biri erkek iki kişi vardı.

Abone ol Antalya'nın Manavgat ilçesinde müteahhitlik yapan ve bir diskonun da eski sahibi olan kişi, alacak işlemlerinin takibini yapan avukata otomobilinde tecavüze kalkıştı.

Liman mahallesinde bir otomobilden bağırma sesleri duyan vatandaşların ihbarda bulunmaları üzerine olay yerine gelen polis, otomobilin sürücüsünün araçtaki kadına saldırdığını tespit etti.

Yakalanan zanlının Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Side'de bir diskonun eski sahibi müteahhit H.S. olduğu belirlenirken, saldırıya maruz kalan genç kadının ise H.S'nin avukatı F.Ü. (26) olduğu saptandı.

Zanlı H.S. gözaltına alınırken, maruz kaldığı cinsel saldırıya direnmeye çalışan genç avukatta hastanede kısa süreli tedaviye alındı.

Avukat F.Ü'nün ifadesinde, çalıştığı hukuk bürosundaki arkadaşları ve müvekkilleri H.S. ile Manavgat'ta yemek yediklerini, evine bırakmak için ısrar eden müvekkilinin Antalya il merkezindeki Liman mahallesine geldiklerinde otomobilde kendisine saldırdığını ve tecavüze kalkıştığını iddia ettiği öğrenildi.

Alkollü olduğu belirlenen zanlının ise cinsel saldırı suçlamasını kabul etmediği, avukatı F.Ü. ile ilişkileri bulunduğunu iddia ettiği bildirildi.

H.S, sevk edildiği nöbetçi mahkemece, ''Cinsel saldırı'' suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Antalya Barosu'na kayıtlı olan ve yaklaşık iki yıldır avukatlık yapan F.Ü'nün hukuk bürosundaki diğer avukat arkadaşlarıyla, zanlı H.S'nin 200 bin Avro dolayındaki alacağıyla ilgili işlemleri takip ettiği öğrenildi.