BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Babası kızına küfür edince

Baba dayağından bıkmıştı. Sobayı da tutuşturamamıştı zaten.. Bir de ağır laf işitince o anda film koptu..

Abone ol Kocaeli'nin Derince ilçesinde genç bir kız, sobayı tutuşturamadığı için kendisine hakaret ettiği öne sürülen babasını 8 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

Sevim K. (18) ile babası Ali K. (50) arasında genç kızın sobayı yakamamasından dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ali K'nın, kızına küfürlü sözlerle hakaret ettiği öne sürüldü.

Bunun üzerine Sevim K'nın mutfaktan bıçağı alarak annesi Seyfi K'nın gözleri önünde babası Ali K'yı bıçakladığı iddia edildi. Boğaz, karın ve kollarından 8 bıçak darbesi alan Ali K, olay yerinde hayatını kaybetti.

Sevim K, cinayetin ardından Derince Polis Merkezi Amirliğine giderek teslim oldu. Şoka girdiği belirtilen Sevim K'nın sürekli ''babamı öldürdüm'' sözünü tekrarladığı bildirildi.

Komşuları, Ali K'nın, üniversiteye hazırlanan kızı Sevim K'ya sürekli baskı ve şiddet uyguladığını, hakaret içeren sözler söylediğini iddia etti.

Rahatsızlığı bulunan ve güçlükle yürüyebilen anne Sevim Karakuş ve kardeşlerin de olay anında evde bulunduğu ancak Sevim'i durduramadığı öğrenildi.