BIST 10.056
DOLAR 32,24
EURO 34,82
ALTIN 2.424,55
HABER /  SPOR

Skor Aragonesi tatmin etti

Aragones sezonun ikinci derbisini kazanan takımını kutladı. Sergilenen futboldan da tatmin olduğunu söyledi ve ekledi;

Abone ol Sarı-Lacivertli ekibin Kadıköy'de Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ederek zirve yarışını sürdürdüğü karşılaşma sonrası konuşan Luis Aragones şunları söyledi:

"Maçı kopartabilmek için ilk yarıda istediğimiz fırsatları aslında bulmuştuk. 2. yarıda rakibimiz 10 kişi kaldığı anlarda daha iyi pas yapmamız gerekirken 3. kez kontraatak yedik. Savunmada bu pozisyonları vermemeliydik.

Tabi Beşiktaş gibi güçlü bir rakip karşısında 2 gol ve çok pozisyonlar üreterek kazanmak ve 3 puan almak çok önemliydi. Bugün bunu başardık.

Lig uzun bir maraton, tabi Mayıs'ta bulunacağımız noktaya bakıyoruz. Tabi üst sıralardaki rakiplerimizi yenip zirveye yaklaşmak bizim için çok önemli. Ligde 7 yedi haftadır kaybetmiyoruz. Bu yenilmezlik serisini sürdürmek istiyoruz.

Bugün sıkıntılı anlar yaşadık. Son bölümlerde baskı altında kaldık. Ama Güiza ilk yarının son anlarında yakaladığı pozisyonu gole çevirseydi çok farklı bir maçı konuşuyor olacaktık."

Aragones, Güiza'nın attığı harika gol ve kaçırdığı inanılmaz fırsat içinde şunları söyledi:

"Tüm büyük golcüler bunu yaşayabiliyor. Zor pozisyonlarda güzel goller attıktan sonra çok daha net fırsatları kaçırabiliyorlar. Güiza'da bugün bunu yaşadı. Ama sonuçta bugün futbolcumun ortaya koyduğu performastan memnunun."