BIST 10.271
DOLAR 32,37
EURO 34,79
ALTIN 2.394,51
HABER /  SPOR

Skibbeye şantaj yapıldı

Galatasaray Teknik Direktörü Skibbe'ye geçen yıl, 2 kişi tarafından şantaj yapıldığı ortaya çıktı.

Abone ol

Almanya'nın başkenti Berlin'de yayımlanan ''B.Z'' gazetesi, Velbert kentinde görev yapan bir Alman kadın polis ile 26 yaşındaki yardımcısının, Michael Skibbe'den 150 bin euro istediğini, aksi takdirde, hayat arkadaşıyla çekilmiş fotoğraflarını yayınlama şantajında bulunduğunu yazdı.

Savcılığın iddianamesinde, Skibbe'nin cep telefonunun, 14 Aralık 2006 tarihinde Bayer Leverkusen'in Beşiktaş'a karşı oynadığı UEFA Kupası karşılaşması sırasında Leverkusen Kulübü'ne ait bir aracın içinden çalındığı, bu olaydan 9 ay sonra söz konusu kadın polisin Skibbe'yi arayarak, kendisine 150 bin euro ödemediği takdirde cep telefonunun içindeki görüntüleri yayınlamakla şantaj yaptığı belirtildi.

Söz konusu kişilerin, cep telefonunu ya kendileri çalmak ya da hırsızlardan bu telefonu satın almakla suçlandıkları kaydedildi.

Haberde ayrıca, Skibbe'nin, parayı ödeyeceğini söyleyerek polise haber verdiği ve suçlanan kişilerin, 2007 yılının eylül ayında paranın verilişi sırasında şüphelenerek kaçmalarına rağmen polis tarafından aynı gün yakalandıkları ifade edildi.

Düsseldorf Eyalet Mahkemesi'nde görülecek davanın tarihinin henüz belli olmadığı bildirildi.