BIST 10.264
DOLAR 32,34
EURO 34,76
ALTIN 2.392,02
HABER /  SPOR

Semih Şentürk devreyi kapattı

Semih Şentürk'ü kontrol eden doktor, golcü futbolcunun kendisini zorlanması halinde sakatlığının uzayabileceğini söyledi.

Abone ol

Semih Şentürk'ü kontrol eden Prof.Dr. Ömer Taşer, golcü futbolcunun kendisini zorlanması halinde sakatlığının uzayabileceğini söyledi. Semih'in büyük bir ihtimalle ligin ilk yarısını kapadığı bildirildi.

Sezon başından beri sakatlıklar nedeniyle bir türlü ideal kadrosunu oluşturamayan Fenerbahçe'de şanssızlıklar sürüyor. Deivid, Vederson, Tümer, Alex, Carlos, Edu gibi oyunculardan uzun süre faydalanamayan sarı lacivertlilerde haftalardır iyileşmesi beklenen Semih Şentürk de sakatlar kervanına katıldı. Porto maçı öncesinde durumunun iyi olduğu belirtilen ve oynaması beklenen tecrübeli futbolcudan kötü haber geldi.

Beşiktaş derbisinde forma giymek için hazırlanan Semih'in büyük bir ihtimalle ligin ilk yarısını kapattığı ortaya çıktı. Yaklaşık 15 gündür takımla birlikte antrenmana çıkmayan ve tedavisi süren Semih'in dün yapılan kontrolünde en az iki hafta forma giyemeyeceği belirlendi.