BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Siz paylaştıkça o transparan oluyor

Sosyal medya hayatımızın her anının belgelendiği bir mecra olmuş durumda.Peki giderek sosyal medyaya bağımlı olduğunuzun farkında mısnız?

Abone ol

Bazen öyle anlar geliyor ki daha biz gitmeden gideceğimiz yerde yer bildirimi yapıyor ve gittiğimiz yerde henüz sipariş vermemişken fotoğraf paylaşıyoruz.

Evdeyim, işteyim, canım sıkılıyor, mutlu hissediyorum derken her nerede ve ne durumda olursak olalım özel hayatımız tümüyle şeffaflaşmış durumda.

Durum böyle olunca tam da bu konuyu vurgulamak adınaile üretilmiş adındaki ürün hayatımıza giriyor. 3D yazıcı ile üretilmiş bu kıyafetin özelliğini ise sosyal medya bağımlılığınızı ve giderek şeffaflaşan özel hayatınızı vurgulamak.

3D yazıcı ile üretilen X.Pose üstünüzdeyken yaptığınız her paylaşım kıyafetin şeffaflaşarak transparan hale gelmesine neden oluyor. Yani sosyal medyada yaptığınız paylaşımlarla şeffaflaşan hayatınız bir nevi kıyafetinizde uygulanmış oluyor.

Özel hayatımızın giderek şeffaflaştığını vurgulayan bu ilginç projeye ait video izlemek ve paylaşım yaptıkça şeffaflaşıp transparan olan kıyafeti görmek için