BIST 9.805
DOLAR 32,50
EURO 34,95
ALTIN 2.429,85
HABER /  MEDYA

Siyah İnci 5.bölüm neler oldu yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Siyah İnci dün yayınlanan son bölümüyle ekrandaydı. Siyah İnci 5.bölüm ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Siyah İnci son bölüm ve 6.yeni bölüm ile ilgili tüm bilgiler internethaber'de.

Abone ol

Başrollerini Hande Erçel ile Tolgahan Sayışman'ın paylaştığı Siyah İnci'yi izleyenler dün nefesleri tuttu. Kenan büyük plan yaparak Vural'ın şirketine ortak oldu. Bu durumdan etkilenen Hazal ne yaptı? Peki Siyah İnci yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Siyah İnci 5. bölümüyle yine izleyicileri ekran başına kilitledi. star TV ekranlarının yayınlandığı günden bu yana büyük beğeni ile izlenen dizisi Siyah İnci 5. bölümde Kenan’ın, Hazal’a büyük sürprizi merak konusu oldu. Siyah İnci her Perşembe saat 20:00'de izlenebiliyor. Merak edilen yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Gelin birlikte dün akşam yaşananlara yakından bakalım.

Kenan’ı kocasının yeni ortağı olarak karşısında görünce Hazal şok olmuştur. Demiroğlu ailesi de hiç beklemedikleri bu sürpriz karşısında şaşkındır. Vural öldürtüüğünü düşündüğü Kenan’ın yeni ortağı olmasından, evine kadar girmiş olmasından çok rahatsızdır. Canan, Kenan’la ortaklığı feshetmenin yollarını arasa da, Vural için mesele şirketten, ortaklıktan çok daha büyüktür. Kenan’la mücadele etmekten geri durmaya hiç niyeti yoktur.