BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  SPOR

Sivastan transfer açıklaması

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, "Mehmet Yıldız'ı satmıyoruz" dedi.

Abone ol

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, "Mehmet Yıldız’ı artık satmıyorum. Artık Mehmet Yıldız satılık değil.
     
Bundan sonra şampiyonlukta ben de varım" dedi.
     
Bülent Uygun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentte Sivasspor’a destek amacıyla başlatılan kampanyaların kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.
     
Sivas’ın kendisine yakışanı yaptığını ifade eden Uygun, "Valisinden, belediye başkanına, il genel meclisi başkanından, ticaret odasından, kamu sendika başkanlarına kadar Sivas, Sivas’a yakışanı yapıyor" dedi.
     
Buraya kadar Sivas’ın duruşunu, yapısını, mantalitesini temsil ederek geldiklerini anlatan Uygun, şöyle konuştu:
     
"Tabiri caizse savaştık, mücadele ettik ama hiçbir zaman da fair playdan ödün vermedik. Dolayısıyla Sivas’ta herkesin bu işin bir yerinden tutması gerekiyor. Bu başarıda herkesin pay sahibi olması gerekiyor. Bu başarıyı ben yıllar önce futbolcu olarak Kocaelispor’da yaşadım. Şimdi de teknik direktörlüğümde Sivas’ta yaşıyorum. Böyle bir olgu yakalamış bir şehir olarak, bu kenetlenmeyi yaparken bu desteği verenleri şehir halinde alkışlamaya mecburuz. Böyle bir destek başlatılmış olması alkışa değer. Ve ben bu dakikadan sonra diyorum ki, Mehmet Yıldız’ı artık satmıyorum. Artık Mehmet Yıldız satılık değil.
     
Bundan sonra şampiyonlukta ben de varım. Şampiyonlukta artık biz de varız. Ekibim, futbolcularım, yönetimim, valim, belediye başkanım, taraftarımla, 6 milyon 300 bin inanmış insanla sonuna kadar biz de varız."