BIST 10.187
DOLAR 32,36
EURO 34,65
ALTIN 2.386,48
HABER /  SPOR

Sivasta yeni dönemin ipuçları

Bülent Uygun, ligi kazasız bir şekilde bitirdiklerini belirterek, yeni sezon için yapılacakları anlattı.

Abone ol

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, daha sonra yaptığı açıklamada, ligi kazasız bir şekilde bitirdiklerini belirterek, ''Sivasspor olarak inanmıştık. Oynadığımız futbol, mantalite ve realist düşüncenin sonucunda lige renk getiren bir takım olduk'' dedi.

''YENİ SEZONDA SİVASSPORLA DEVAM EDECEĞİM''-

Uygun, gelecek sezon takımının başında kalıp kalmayacağının sorulması üzerine, yeni sezonda Sivasspor ile birlikte yoluna devam edeceğini kaydetti. Maçın ilk dakikalarında oyundan aldığı Colosimo'nun formasını yedek kulübesine fırlatmasıyla ilgili soruyu ise Uygun, ''Formasını yedek kulübesine doğru atması onun hırsını gösterir. Futbolcudur, o an sinirlidir. 15. dakikaya kadar maça konsantre olmamıştı.

Bundan sonraki hayatını başka takımda devam ettirecek bu arkadaş'' diye yanıtladı. Sivassporlu golcü futbolcusu Mehmet Yıldız ise, bu maçın kendileri için dedikoduları önlemek açısından çok önemli olduğunu belirterek, ''Gururumuzu kurtarmak için sahaya çıktık. Kazanmamız gereken bir maçı kazandık'' dedi. Mehmet Yıldız, transferiyle ilgili soru üzerine, şu anda Sivasspor'un sözleşmeli futbolcusu olduğunu ve kendisine gelen resmi bir teklif olmadığını bildirdi